Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a reacţionat Harlem Gnohere când fanii i-au cerut să o înjure pe Dinamo. Francezul a jucat doi ani şi jumătate în Ştefan cel Mare

VIDEO | Cum a reacţionat Harlem Gnohere când fanii i-au cerut să o înjure pe Dinamo. Francezul a jucat doi ani şi jumătate în Ştefan cel Mare

Superliga

Comentarii

Jucătorii FCSB-ului au mers să salute galeria la finalul derby-ului pierdut cu 2-1 în faţa lui Dinamo. Elevii lui Bogdan Argeş Vintilă au înjurat alături de fani, însă Harlem Gnohere a preferat să stea deoparte.

Odată cu derby-ul cu Dinamo, ultraşii de la Peluza Nord au revenit lângă echipă. Aproape 8.000 de fani ai FCSB-ului au venit la National Arena, însă jucătorii nu le-au putut oferi o victorie. La final, elevii lui Bogdan Argeş Vintilă au mers să le mulţumească suporterilor şi să-i salute.

Jucătorii au răspuns şi la invitaţia fanilor de a-şi înjura marea rivală, însă Harlem Gnohere - fost jucător la Dinamo - a preferat să stea deoparte. Supărat din cauza rezultatului, atacant francez a admirat ”spectacolul” sprijinit de o reclamă.

Gnohere, printre cei mai buni străini din istoria lui Dinamo

Harlem Gnohere a fost transferat de FCSB chiar de la rivala Dinamo, în ianuarie 2017, când Gigi Becali a plătit doar 250.000 de euro. Gnohere devenise unul dintre cei mai buni jucători din Ştefan cel Mare şi se bucura de multă susţinere din partea suporterilor dinamovişti. Gnohere a avut 59 de apariţii la Dinamo, timp în care a marcat 24 de goluri şi a reuşit 8 assist-uri.

Gnohere a fost transferat de Dinamo în vara lui 2015, după ce atacantul francez s-a despărţit de Mons.

Afla mai multe despre: harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare