Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a reacţionat Ronaldo când Şumudică i-a cerut tricoul. Apoi, românul şi-a făcut praf jucătorii

VIDEO | Cum a reacţionat Ronaldo când Şumudică i-a cerut tricoul. Apoi, românul şi-a făcut praf jucătorii

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică i-a cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo la finalul meciului în care echipa sa, Al Raed, a pierdut cu 4-0 pe terenul lui Al Nassr.

Pentru Marius Şumudică a fost o etapă specială în campionatul Arabiei Saudite. Antrenorul român l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo, starul lui Al Nassr.

Marius Şumudică a pierdut la scor partida, dar s-a ales cu o amintire preţioasă: tricoul lui Cristiano Ronaldo.

Şumudică s-a ales cu tricoul lui Cristiano Ronaldo

Al Nassr s-a impus fără prea mari probleme în faţa lui Al Raed, echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării.

Echipa lui Cristiano Ronaldo s-a impus cu 4-0, însă ultimele două goluri au fost marcate în prelungiri. Ronaldo şi-a trecut şi el numele pe tabelă, după ce a reuşit să deschidă scorul.

Partida a fost dominată categoric de Al Nassr, care a avut nu mai puţin de 18 ocazii de gol, faţă de şase, câte a ratat echipa lui Marius Şumudică.

În ciuda înfrângerii, antrenorul român a avut şi motive de bucurie. La final, pe tunelul de la vestiare, Marius Şumudică i-a cerut tricoul lui Cristiano Ronaldo.

Surprins în primă fază, starul în vârstă de 38 de ani a zâmbit apoi, i-a oferit tricoul, apoi l-a îmbrăţişat pe Marius Şumudică.

Dialogul dintre cei doi a fost purtat în limba portugheză, pe care Marius Şumudică o stăpâneşte după cei doi ani petrecuţi la Maritimo Funcial.

Marius Şumudică şi-a criticat jucătorii

După ce s-a ales cu tricoul lui Cristiano Ronaldo, Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii la conferinţa de presă.

Antrenorul în vârstă de 52 de ani a afirmat în faţa jurnaliştilor că are în lot câţiva jucători care nu ştiu nici măcar să facă o preluare sau să dea o pasă:

”Ne-am confruntat cu o echipă mai bună decât noi, din puncte de vedere calitativ, iar primele două goluri au fost din greşeli individuale.

Nu am pierdut din cauza condiţiei fizice. Am primit două goluri după minutul 90, după ce am schimbat toţi jucătorii străini.

Am pierdut pentru că avem câţiva jucători care nu pot juca mingea când o au sub control. Este rolul meu să-i învăţ pe jucători elementele de bază ale fotbalului, cum ar fi preluarea şi pasa?

Avem nevoie de 4 puncte pentru a rămâne în prima ligă”, a spus Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudica 

viewscnt
Articole similare