Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum a reacţionat Steven Gerrard când s-a întâlnit cu Nicolae Stanciu, după ce românul a marcat două goluri fabuloase cu Rangers

VIDEO | Cum a reacţionat Steven Gerrard când s-a întâlnit cu Nicolae Stanciu, după ce românul a marcat două goluri fabuloase cu Rangers

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu (27 de ani) a fost jucătorul Slaviei Praga care a pus din greu umărul la calificarea în sferturile de finală din Europa League, în faţa scoţienilor de la Rangers, echipă antrenată de Steven Gerrard. Stanciu a marcat două goluri extrem de frumoase în dubla cu Rangers, încheiată 3-1 la general pentru cehi, iar antrenorul de pe Ibrox Park nu a rămas indiferent la prestaţia fotbalistului din România.

Cum a reacţionat Gerarrd când l-a întâlnit pe Stanciu pe teren după ce românul a fost strălucitor contra lui Rangers

Sorţii le-au adus faţă în faţă pe Slavia Praga şi Rangers, echipele românilor Nicolae Stanciu, respectiv Ianis Hagi. Fostul fotbalist al FCSB a fost instrumental în calificarea obţinută de cehi în faţa campioanei Scoţiei. Stanciu a marcat şi în tur, şi în retur, contra lui Rangers, două goluri fabuloase cu care a luat ochii privitorilor. Steven Gerrard n-a rămas indiferent după ce Nicolae Stanciu a înscris superb în Cehia şi pe Ibrox.

Stanciu a luat ochii tuturor cu un gol de senzaţie în tur, în Cehia, iar în returul de pe Ibrox a marcat din nou spectaculos, direct din lovitură liberă. La finalul meciului din Scoţia, pierdut cu 2-0 de echipa lui Ianis Hagi şi marcat de un scandal de rasism, Steven Gerarrd l-a întâlnit pe teren pe Nicolae Stanciu şi l-a felicitat pe acesta pentru reuşitele sale luându-l de gât prieteneşte şi spunându-i câteva cuvinte.

Steven Gerrard, impresionat de reuşitele lui Nicolae Stanciu: "Trebuie să ridici mâna şi să recunoşti că ai fost învins de un gol fantastic"

Până la golul din lovitură liberă marcat pe Ibrox Park, Nicolae Stanciu a înscris senzaţional în Cehia, un gol de poveste, care i-a rămas în minte lui Steven Gerrard. Stanciu l-a executat atunci pe Alan McGreggor, portarul lui Rangers, cu un şut cu efect la colţul lung, iar la finalul partidei din Cehia antrenorul scoţienilor a vorbit în termeni extrem de frumoşi despre execuţia lui.

"Au marcat un gol fantastic, câteodată trebuie să ridici mâna şi să recunoşti că ai fost învins de un gol fantastic", a spus Steven Gerrard după meciul din tur, Slavia - Rangers 1-1, în care şi Ianis Hagi a reuşit o pasă de gol.

Nicolae Stanciu a marcat un gol superb şi în manşa secundă şi Steven Gerrard l-a felicitat în momentul în care s-a întâlnit cu mijlocaşul român, la finalul partidei Rangers - Slavia Praga 0-2.

Nicolae Stanciu e în mare formă în acest sezon la Slavia Praga. Românul convocat de Mirel Rădoi la echipa naţională a marcat de 12 ori şi a livrat şase pase de gol în 32 de meciuri jucate la Slavia în toate competiţiile acestui sezon.

  • 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nicolae Stanciu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: steven gerrardnicolae stanciustanciu gerrardgerrard reactie nicolae stanciustanciu reactie gerrard 

viewscnt
Articole similare