Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Cum ar arăta echipa României cu tine şi cu Alibec în teren?” Răspunsul GENIAL al lui Budescu

VIDEO ”Cum ar arăta echipa României cu tine şi cu Alibec în teren?” Răspunsul GENIAL al lui Budescu

Astra Giurgiu

Comentarii

Constantin Budescu şi Denis Alibec au devenit cetăţeni de onoare ai oraşului Buşteni.

Printre autografe acordate copiilor şi poze cu fanii, Constantin Budescu a răspuns şi câtorva întrebări. Prima dintre ele legate de depunctarea formaţiei sale de club, Astra Giurgiu: ”M-a surprins. Nu mă aşteptam la asta şi nici nu s-a vorbit despre chestia asta, dar nu avem ce face. Nu este problema noastră, a jucătorilor. Sper ca după vacanţă să fim măcar în play-off, să nu ajungem în play-out fără să jucăm” a spus Budi

Dan Petrescu l-a numit magician, iar Constantin Budescu a găsit prilejul ideal pentru a-i răspunde: ”Dacă a spus chestia asta, mă bucură. Eu deocamdată nu am vorbit nimic cu nimeni, sunt la Astra şi încerc să îmi fac treaba aici cât mai bine. Vom vedea ce se va întâmpla în perioada de transferuri”

Cum ar arăta echipa României în meciul cu Islanda cu Budescu şi cu Alibec în teren? Diamantul Astrei a găsit un răspuns pe măsura: ”Nu ştiu, pentru că nu am mai jucat împreună la echipa naţională. Aţi văzut ce se întâmplă la echipa de club şi puteţi trage o concluzie”  a încheiat Budescu. 

Afla mai multe despre: constantin budescuastra 

viewscnt
Articole similare