Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum arată antrenamentele în vremea coronavirusului. Exerciţii în sincron pentru vedetele lui Bayern, fiecare la el acasă

VIDEO | Cum arată antrenamentele în vremea coronavirusului. Exerciţii în sincron pentru vedetele lui Bayern, fiecare la el acasă
Comentarii

Jucătorii lui Bayern se lăudau săptămâna trecută că au ajuns să aibă abdomenul mai tonifiat ca niciodată. Acum au apărut şi imaginile cu jucătorii nemţilor, făcând exerciţii pe skype.

Preparatorul fizic al lui Bayern conduce şedinţe de antrenament, pe Skype, cu 25 de jucători conectaţi în acelaşi timp. E cea mai modernă modalite de pregătire în aceste vremuri. Antrenamentele sunt ca la carte: conţin exerciţii cardio, de forţă şi streching. 

"Este aproape ca o şedinţă de antrenament. Suntem online cu un antrenor, în acest caz preparatorul nostru fizic, care se găseşte pe Sabener Strasse (n.r. - la baza de pregătire a clubului). Preparatorul fizic ne arată exerciţiile şi toată echipa le face cu el. Facem gimnastică, exerciţii pe bicicletă sau pe banda de alergare, în apartamentele noastre. Avem deja un bun program şi suntem încă în formă. Nu am avut niciodată abdomene aşa musculoase", a declarat jucătorul Thomas Muller.

Şedinţele de pregătire durează între 75 şi 90 de minute. Jucătorii sunt echipaţi cu ceasuri inteligente conectate, care permit medicilor clubului să primească date privind ritmul lor cardiac.

Afla mai multe despre: coronavirusbayernantrenament 

viewscnt
Articole similare