Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum arată Florin Gardoş după ce Ricardo Grigore l-a umplus de sânge: ”Nu am mai avut niciodată nasul rupt”

VIDEO | Cum arată Florin Gardoş după ce Ricardo Grigore l-a umplus de sânge: ”Nu am mai avut niciodată nasul rupt”

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş a debutat pentru Poli Iaşi, dar n-a fost o seară fericită pentru el. Iaşi a pierdut cu 3-0 în faţa lui Dinamo, meci în care Gardoş s-a ales cu nasul spart.

Florin Gardoş a ales să-şi continue cariera la Poli Iaşi, după ce n-a primit prea multe şanse la Craiova. Fostul fundaş al FCSB-ului n-a avut însă parte de un debut prea frumos. În minutul 22, Gardoş s-a lovit cap în cap cu Ricardo Grigore şi s-a ales cu nasul spart. Din fericire, a putut continua meciul, însă la final nu arăta prea bine: ”E riscul meseriei, se întâmplă să ne lovim, sper să fie OK, să nu fie ceva grav, nu am mai avut niciodată nasul rupt. Sper să fie OK”, a spus Gardoş pentru Telekom Sport.

Fostul fundaş al FCSB-ului a vorbit şi despre eşcul cu 3-0 în faţa lui Dinamo, echipă despre care spune că este eterna rivală pentru el:

”Ar fi fost bun măcar un punct în seara asta, am început cum nu se putea mai prost. Nu ne-au surprins cu nimic, am luat golurile pe multe greşeli individuale, contraatacuri... Nu ne-au surprins. Cu atât ne pare rău că nu am reuşit nimic astăzi aici. Dinamo este o echipă schimbată şi o să arate din ce în ce mai bine. Deci trebuia să profităm în seara aceasta. Pentru mine, Dinamo va rămâne eterna rivală. Când eram la Steaua am câştigat tot timpul, acum este altă situaţie”, a mai spus Gardoş.

Afla mai multe despre: florin gardosdinamoliga 1poli iasi 

viewscnt
Articole similare