Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum arată gazonul de pe stadionul din Iaşi, în ziua în care se joacă meciul cu FCSB. Dică îşi face griji

VIDEO | Cum arată gazonul de pe stadionul din Iaşi, în ziua în care se joacă meciul cu FCSB. Dică îşi face griji

Superliga

Comentarii

Suprafaţa de joc de pe stadionul din Iaşi se prezintă în condiţii decente, după ce a nins abundent. Aici se va disputa diseară partida dintre Poli Iaşi şi FCSB, meci transmis în direct de Telekom Sport 1, de la 20:30.

 Ieri, în conferinţa de presă, Nicolae Dică îşi făcea griji pentru gazonul stadionului din Copou, în condiţiile în care la Iaşi a nins destul de mult în ultima perioadă. Organizatorii au decis să îndepărteze abia astăzi zăpada de pe teren, pentru a preveni îngheţarea pământului.

Din imaginile surprinse de corespondentul Telekom Sport, iarba se prezintă în condiţii acceptabile. Totuşi, în unele zone există riscul ca terenul să devină mocirlos.

  • ”Ne doream să avem un joc pe un teren mai bun, în care să putem să avem o construcţie bună, o posesie bună şi sper ca la ora jocului terenul să fie cât de cât OK. Cred că va fi foarte greu, mai ales că va fi şi foarte frig la ora jocului, dar trebuie să fim pregătiţi pentru orice teren, pentru orice vreme, de asta spun că trebuie să fim concentraţi pe acest joc. Va fi un meci de luptă şi trebuie să luptăm pentru a câştiga cele 3 puncte”, Dică, în conferinţa de presă de dinaintea partidei.


 

Afla mai multe despre: poli iasiliga 1gazonfcsb 

viewscnt
Articole similare