Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum arată ochiul lui Mihai Butean, după ce a fost făcut KO de Daniel Popa! Discursul manifest al jucătorului de la Sibiu: ”S-au făcut două luni de când nu sunt plătit!”

VIDEO | Cum arată ochiul lui Mihai Butean, după ce a fost făcut KO de Daniel Popa! Discursul manifest al jucătorului de la Sibiu: ”S-au făcut două luni de când nu sunt plătit!”

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul susţinut, luni, la Ploieşti, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a doua a Superligii.

Pentru Chindia a marcat Celea, în minutul 9, iar pentru FC Hermannstadt a înscris Oroian, în minutul 2. Sibienii au deschis scorul încă din minutul 2, când Oroian a reluat din apropiere balonul respins de Căbuz la şutul lui Butean. Egalarea a venit în minutul 9, prin golul reuşit de Celea, cu o lovitură de cap la lovitura liberă executată de Şerban.

În minutul 16 al meciului, Daniel Popa şi Mihai Butean s-au duelat pentru balon, iar jucătorul de la Chindia şi-a pus adversarul la pământ cu o lovitură de cap. Lovitura nu a părut aşa dură, dar fotbalistul a fost afectat. La interviul de după meci, Buatean avea locul unde a fost lovit umflat. 

De asemenea, Butean a avut un discurs manifest la finalul meciului şi a vorbit despre restanţele salariale de la echipa lui. 

”S-au făcut două luni de când nu sunt plătit!”

”S-au făcut două luni de când nu sunt plătit. Unii jucători au două luni, alţii au o lună. Nu vreau să se ajungă în situaţia în care să spunem că la noi e bine aşa, pentru că la alţii e mai greu.

Ne dorim să plătim la zi. Şi conducerea a venit cu nişte promisiuni, sper să se ţină de ele”, a declarat jucătorul, la finalul meciului. 

Până acum, din cadrul etapei a doua din Superligă, s-au disputat meciurile: CS Mioveni – Farul 0-2, FC Voluntari – FC Botoşani 0-1, Sepsi Sf Gheorghe – FC Argeş 4-0, FCU Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1, Universitatea Cluj – Universitatea Craiova 1-1, Rapid – FCSB 2-0. Etapa a doua mai programează un singur meci: ora 21.30: UTA Arad - Petrolul.

Afla mai multe despre: superligă-butean-chindia 

viewscnt
Articole similare