Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum atacă Halep sezonul de hard: "Asta o să fie cel mai dificil" Ce o aşteaptă pe Simona până la US Open

VIDEO | Cum atacă Halep sezonul de hard: "Asta o să fie cel mai dificil" Ce o aşteaptă pe Simona până la US Open

Simona Halep

Comentarii

Campioana de la Wimbledon a plecat în America pentru turneele ce preced ultimul Grand Slam al anului.

Astfel, numărul patru mondial va fi pe tabloul principal la Rogers Cup, competiţie ce va lua loc la Toronto anul acesta şi mai apoi la Cincinnati.  
 
"Cel mai dificil este ca după un succes atât de mare să o iei de la capăt. Dar m-am odihnit destul de bine, am fost în vacanţă, mă simt bine şi încrezătoare. Acum o să vedem ce se va întâmpla în America. A fost un succes deosebit de mare la Wimbledon, un impact foarte mare, m-am simţit bine după el, dar a fost şi un pic obositor. Am avut suficient de mulţi suporteri la toate meciurile pe care le-am jucat, primesc energie frumoasă şi mă bucur de acest lucru. Este un impact foarte mare după Wimbledon, dar viaţa mea nu s-a schimbat, am aceeaşi viaţă, am liniştea mea de care am nevoie mereu şi îmi fac viaţa aşa cum îmi place. Am avut o perioadă foarte frumoasă" a declarat Halep la plecarea de pe aeroport. 
 
Simona a avut parte de aproape trei săptămâni de pauză după succesul istoric de la Wimbledon. Sportiva de 27 de ani vrea să îşi ia revanşa la US Open după ce la precedentele două ediţii a părăsit competiţia încă din primul tur. 
 
"Sunt mai încrezătoare pentru că am avut un succes enorm la Wimbledon, dar asta nu schimbă cu nimic munca mea. O să fac aceleaşi lucruri în continuare. Canadienii spun că aşteaptă să vadă jocul perfect, aşa cum a fost la Wimbledon.... Şi eu îmi doresc şi să vedem dacă pot să-l fac. E un circuit lung, o să iau săptămână cu săptămână şi o să vedem ce o să fie. Nu pot să spun acum ce o să fie în 9 săptămâni" a completat sportiva. 
 
 
 
 
9 SĂPTĂMÂNI DE CIRCUIT
 
4.56 E un circuit lung, o să iau săptămână cu săptămână şi o să vedem ce o să fie. Nu pot să spun acum ce o să fie în 9 săptămâni. 5.01

Afla mai multe despre: simona halepus opensezon hardwimbledon 

viewscnt
Articole similare