Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au ajuns Real şi Liverpool în finala Ligii Campionilor. Marele meci este astăzi, în direct la Telekom Sport 1

VIDEO | Cum au ajuns Real şi Liverpool în finala Ligii Campionilor. Marele meci este astăzi, în direct la Telekom Sport 1
Comentarii

Real si Liverpool s-au intrecut in meciuri care mai de care mai spectaculoase pana sa ajunga in marea finala de la Kiev. 46 de goluri au marcat cormoranii in meciurile pe care le-au disputat in actualul sezon al Ligii Campionilor. Finala este astăzi, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Detinatoarea trofeului, Real Madrid, a inceput sezonul Ligii Campionilor in Grupa H, pe care a terminat-o insa pe locul secund, in spatele lui Tottenham. Galacticii au obtinut 13 puncte, cu patru victorii, un egal si o infrangere, suferita pe terenul lui Tottenham. In optimi, vedetele lui Zidane au dat peste PSG, pe care au invins-o in dubla mansa.
 
Sferturile au fost insa mult mai dramatice: dupa o victorie la scor de neprezentare chiar pe terenul lui Juventus, a urmat o mansa secunda extrem de controversata. Italienii au castigat cu 3-1, insa golul Realului a fost marcat in al saptelea minut al prelungirilor, dintr-un penalty contestat de Juventus. Madrilenii si-au asigurat prezenta in finala dupa ce au eliminat-o pe Bayern, tot cu mari emoţii.
 
Traseul lui Liverpool a fost mai lung: a inceput in play-off, unde a obtinut doua victorii cu Hoffenheim. Cormoranii au defilat insa in grupa E, pe care au castigat-o, cu 12 puncte si cu un golaveraj remarcabil: 23 de goluri marcate si sase primite. Porto a fost un adversar facil pentru Liverpool in optimi. A urmat City, pe care echipa lui Klopp a invins-o in ambele manse. In careul de asi a fost insa un thriller cu Roma. Italienii au fost aproape de a trimite duelul in prelungiri, desi pierdusera cu 2-5 la Liverpool. 
 

Afla mai multe despre: real madridchampions leagueliga campionilortottenhamliverpool 

viewscnt
Articole similare