Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au arătat primele pagini ale celor mai importante ziare ale lumii, după finala UCL

VIDEO | Cum au arătat primele pagini ale celor mai importante ziare ale lumii, după finala UCL
Comentarii

Ronaldo şi-a atins scopul cu declaraţia sa. Presa internaţională a trecut pe planul al doilea performanţa Realului după anunţul starului portughez.

Ziarele din Spania au fost forţate să caute noi titluri inspirate după un nou triumf al Realului în finala UEFA Champions League.

Marca a găsit un ”Invincibilii” cu cifra 13, numărul de trofee la care au ajuns madrilenii, inserat inspirat. AS a legat evenimentele serii: ”Două bombe ale lui Bale şi una a lui Ronaldo”, aluzie la golurile galezului şi la ameninţarea cu plecarea a portughezului.

”S-a cântat Champions”, a titrat cotidianul catalan Mundo Deportivo, care oferă o fotografie mai mare cu nefericitul Karius decât cea cu madrilenii cu trofeul. Celălalt ziar din Barcelona, Sport, lasă complet deoparte câştigarea trofeului şi scrie despre posibilele despărţiri de Ronaldo şi de Bale. Italienii de la Corriere dello Sport au fost cei mai inspiraţi, au scris că Real s-a însurat cu Champions League, iar titlul a fost ”Real Wedding”. Şi Gazzetta dello Sport a găsit un joc de cuvinte: ”Bale Show şi Ronaldo Shock”.

Afla mai multe despre: liga campionilorreal madridliverpool,  

viewscnt
Articole similare