Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au sărbătorit Crăciunul cei mai mari fotbalişti ai lumii! Fotografiile care au strâns milioane de likeuri

VIDEO | Cum au sărbătorit Crăciunul cei mai mari fotbalişti ai lumii! Fotografiile care au strâns milioane de likeurigalerie foto

Diverse

Comentarii

Messi, Ronaldo, Modric şi alte vedete ale fotbalului mondial au avut parte de sărbători petrecute în familie. Toţi au postat fotografiile realizate cu ocazia evenimentului pe reţelele de socializare.

Modric a oprit supremţia cuplului Messi - Ronaldo şi a câştigat Balonul de Aur în acest an. Iar sărbătorile au fost şi mai frumoase pentru croat pentru că pe final de an şi-a mai adăugat încă un trofeu în palmares. Motiv pentru ca acest Crăciun să fie special o dată în plus pentru mijlocaşul lui Real Madrid. 

Messi şi-a strâns familia lângă brad după un an în care a devenit din nou campion al Spaniei cu FC Barcelona. Alături de soţie şi copii, argentinianul l-a aşteptat pe Moş Crăciun pregătit cum se cuvine pentru o astfel de vizită. 

Ronaldo a avut parte şi de el de un Crăciun petrecut alături de cei dragi. Potughezul nu a putut exagera cu petrecerea de Crăciun. Are meci alături de coechipierii de la Juventus chiar mâine. Campioana Italiei joacă la Bergamo, împotriva Atalantei. 

 

Coechipierul lui, Dybala, a ţinut să transmită şi un mesaj special cu ocazia sărbătorilor de iarnă. A postat un filmuleţ în care a folosit un efect special. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ronaldomessimodricdybalacrăciunpetrecere 

viewscnt
Articole similare