Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum au văzut tricolorii "mici" meciul Suedia - România: "Au fost fricoşi!" Drăguş, convins că România se poate califica la Euro

VIDEO | Cum au văzut tricolorii "mici" meciul Suedia - România: "Au fost fricoşi!" Drăguş, convins că România se poate califica la Euro

Echipa națională

Comentarii

Selecţionata U21 a României este în Spania, unde pregăteşte turneul final al Campionatului European, iar tricolorii mici pregătesc a doua partidă amicală, cea cu Danemarca, programată luni, de la 19:00.

Deşi a devenit un obişnuit al naţionalei mari, Denis Drăguş spune că apreciază experienţa cantonamentului din Spania şi e gata să reprezinte România indiferent că e vorba de echipa de seniori sau cea de tineret.

"Am spus-o de fiecare dată, e un sentiment extraordinar să fii la echipa naţională, ne bucurăm că am jucat cu una dintre cele mai bune echipe din lume şi noi sperăm în continuare şi la următorul meci să ne ridicăm la cel mai înalt nivel şi să ne facem treaba.

Am fost şi cu Belgia la acel amical, ştiam ce e aici şi mă bucur că fac parte din echipa naţională. Fie că e de tineret sau cea de seniori.



E normal ca lumea să vorbească, orice jucător are şi perioade mai puţin bune, eu sunt un jucător tânăr, nu îmi fac probleme şi cu siguranţă dacă voi munci voi trece şi peste asta.

Eu aştept să vină iar şi golul, cred că mai devreme sau mai târziu va veni şi sper să vină cât mai repede. Nu ştiu dacă e o presiune dar atâta timp cât îmi fac treaba mă bucur că pot să îmi ajut echipa. Vă daţi seama, ca şi atacant îmi doresc să marchez dar nu trebuie să mă gândesc doar la asta, că de fiecare dată când îţi doreşti prea mult, atunci nu vine
", a declarat Drăguş în cantonamentul din Spania.

Drăguş spune că el şi colegii săi au urmărit în cantonament partida Suedia - România, scor 2-1. Atacantul Viitorului spune că a simţit că jucătorii naţionalei au evoluat cu teamă în confruntarea din Suedia, dar e convins că România se poate revanşa în retur, iar calificarea e departe de a fi jucată.

"Am stat toţi şi ne-am uitat la naţională, ne bucurăm că au fost prezenţi foarte mulţi jucători tineri, din generaţia noastră, chiar şi titulari. Ne pare rău că nu am putut egala până la final, eu zic că a doua repriză am făcut un meci foarte bun dar nu a fost să fie.

Am fost puţin fricoşi, nu am avut destul curaj, ca şi noi la început cu Spania, noi uşor, uşor sperăm să prindem încredere şi din meciurile astea să învăţăm.

Mai sunt multe meciuri de jucat, nimic nu e terminat, noi cred că putem să ne revenim şi după această înfrângere şi să ne batem în continuare la calificare.

Da, nu îmi fac emoţii din punctul ăsta de vedere, cred că avem o echipă puternică şi suntem capabili de aşa ceva (n.r. să învingem Suedia în retur).

Sunt destule meciuri în care Suedia se poate încurca. Spania, după părerea mea, este principala favorită şi în următoarele meciuri eu zic că ne putem gândi dacă o să facem maximum de puncte ca să sperăm la calificare
", a declarat Denis Drăguş.


 

Afla mai multe despre: dragusvideo 

viewscnt
Articole similare