Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum comentează Mangia transferul lui Koljic: "Sunt reguli în fotbal". Când ar putea pleca atacantul de la Craiova

VIDEO | Cum comentează Mangia transferul lui Koljic: "Sunt reguli în fotbal". Când ar putea pleca atacantul de la Craiova
Comentarii

U Craiova s-a despărţit în această iarnă de unul dintre cei mai buni marcatori, Alexandru Mitriţă, iar recent au apărut informaţii că ar putea să îşi piardă şi celălalt golgheter, bosniacul Elvir Koljic. Citeşte mai jos cum a comentat Mangia transferul atacantului.

"Sunt reguli în fotbal, a jucat pentru două echipe, nu poate fi transferat", a fost singura declaraţie a lui Mangia despre plecarea lui Koljic, iar italianul are dreptate. Atacantul care a marcat nouă goluri în 10 meciuri, în Liga 1, pentru U Craiova, a mai jucat în acest sezon în prima ligă din Bosnia, pentru FK Krupa, în tricoul cărora a înscris opt goluri în şapte meciuri, ulterior fiind transferat de Craiova. 

Chiar dacă Koljic nu poate pleca în această iarnă, din cauza faptului că a jucat deja pentru două echipe, oltenii l-ar putea vinde în vară. Cei de la Srpskainfo susţin că Zenit Sankt Petersburg este interesată de transferul lui. Zenit îl monitorizează, dar oferta ruşilor nu ar depăşi 2.5 milioane de euro. 

Poate fi o situaţie bună pentru clubul din Bănie, în cazul în care Koljic îşi menţine forma până la finalul sezonului, astfel cota lui de piaţă poate să crească şi mai mult. 

Afla mai multe despre: elvir koljicdevis mangiau craiova 

viewscnt
Articole similare