Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum e privit Răzvan Lucescu în Grecia după un sezon fabulos cu PAOK: "Crede-mă că e extrem de greu acolo!" Grecul lui Dinamo, dezvăluiri din derby-ul Salonicului

VIDEO | Cum e privit Răzvan Lucescu în Grecia după un sezon fabulos cu PAOK: "Crede-mă că e extrem de greu acolo!" Grecul lui Dinamo, dezvăluiri din derby-ul Saloniculuigalerie foto

Stranieri

Comentarii

Thanasis Papazoglou a vorbit pentru Telekom Sport despre modul în care se trăieşte un derby în Grecia şi despre respectul imens pe care i-l poartă acum grecii lui Răzvan Lucescu, graţie muncii depuse la PAOK.

  • PAOK - Aris s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, iar Răzvan Lucescu este tot mai aproape de un titlu istoric în Grecia, aşteptat de fanii lui PAOK din 1985.

În vârstă de 30 de ani, Papazolgou a ajuns la Dinamo în această iarnă, după ce la începutul carierei a jucat pentru ambele mari rivale din Salonic. Aris a fost echipa de suflet a atacantului, însă la PAOK şi-a făcut cu adevărat un nume în lumea fotbalului.



"Ieri au jucat derby-ul cu PAOK. Este incredibil, este cu adevărat plăcut să joci în astfel de partide. Cred că toţi fotbaliştii îşi doresc să joace în astfel de partide.

Toată săptămâna se vorbeşte de acest meci. Pe stradă, peste tot, la televizor iar jucătorii înţeleg exect ce urmează, cât de important este acest meci.

Ai parte şi de presiunea din partea fanilor. Dacă câştigi este Dumnezeu iar dacă pierzi vei avea parte de presiune. Dar pentru mine, acesta este cel mai frumos moment din fotbal. Este incredibil să joci un atfel de meci.

Am avut multe poveşti spuse de jucători care au trăit momente grele.

Cel mai important moment pentru mine au fost cu siguranţă golurile marcate pentru Aris în Europa League împotriva Stelei Roşii Belgrad. Am marcat două goluri pentru Aris şi poate acesta a fost mai important moment dfin viaţa mea, nu din cariera mea. Din viaţa mea.

Era visul meu de când eram copil. Am fost fanul lui Aris şi am visat să marchez şi să joc pentru ei.

Am jucat împotriva lui (Răzvan Lucescu) pe când era antrenor la Xanthi iar acum la PAOK din ce am citit şi am văzut, cei de acolo îl respectă foarte mult pentru că este un antrenor foarte bun, lucrează foarte bine la PAOK şi crede-ma că este foarte dificil să lucrezi la un club ca acesta.



Este un club mare, iar aşteptările sunt foarte mari.

Foarte multă presiune, este foarte dificil. Chiar şi acum pentru că pentru mine este cea mai bună echipă din Grecia, trebuie să demonstreze meci de meci că este cea mai bună echipă.

Cred că au 80% şanse de a câştiga titlul acum. Mai au cred că încă 8 meciuri până la final, iar distanţa dintre PAOK şi Olimpiakos este prea mare. Cel mai dificil meci pentru PAOK este derby-ul cu Panathinaikos. Cred că PAOK are şansa de a câştiga titlul după foarte mult timp
", a declarat Athanasios Papazoglou pentru Telekom Sport.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: papazogooudinamolucescu 

viewscnt
Articole similare