Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum explică Ioan Andone nervozitatea lui Hagi: "Ţine la ei ca la copiii lui!" Laude pentru noua generaţie a României

VIDEO | Cum explică Ioan Andone nervozitatea lui Hagi: "Ţine la ei ca la copiii lui!" Laude pentru noua generaţie a României

Echipa națională

Comentarii

Ioan Andone a vorbit pentru Telekom Sport despre tensiunile apărute în spaţiul public între Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu.

"Fălcosul" spune că Hagi a interpretat greşit declaraţia lui Răzvan Lucescu şi că tehnicianul Viitorului a reacţionat aşa dintr-o dorinţă enormă ca jucătorii crescuţi în academia sa să reuşească la cel mai înalt nivel.  

"Eu cred că Răzvan s-a referit că acum, din acestă echipă ar putea juca 4, 5, sau 6 jucători. Gică ţine la ei ca la copiii lui. Majoritatea au trecut prin academia lui, iar acesta este unul dintre atuurile acestei generaţii.

S-au antrenat împreună, sunt omogeni, indiferent că îi pui la naţională şi pui alţi jucători lângă ei. Au un stil de joc, formează o echipă care construieşte, iar în faţă avem valori. Când ajunge mingea la Hagi, la Cicâldău, la Man...sunt jucători de ultimă pasă.



(n.r. Legat de afirmaţia lui Contra privind valoarea Ligii 1) Aşteptările sunt foarte mari de la campionat. Poate cu revenirea acestor băieţi de la Euro va creşte şi nivelul campionatului.

Campionatul nu este cum era înainte, să fie 7 echipe cu patroni bogaţi, să cumpere jucători de la echipele româneşti, să îi debuteze în Liga I... Campionatul e mult sub ce era înainte. Dar acum, cu aceşti copii, dacă nu pleacă în străinătate şi rămân în România, campionatul va creşte
", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ioan andonehagi 

viewscnt
Articole similare