Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum i-a cucerit Teja pe fotbaliştii de la Gaz Metan: ”Mi s-a părut prea mult”. Ce decizie a luat antrenorul

VIDEO | Cum i-a cucerit Teja pe fotbaliştii de la Gaz Metan: ”Mi s-a părut prea mult”. Ce decizie a luat antrenorul

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a câştigat cu 2-0 meciul cu Voluntari şi a rămas pe poziţia a 5-a în Liga I. La finalul confruntării, Mihai Teja a explicat metoda prin care i-a ”câştigat” pe medieşeni.

Este un campionat echilibrat, nu ştii cine pe cine bate. Etapa trecută, Dinamo a bătut greu la Voluntari. Veneam după trei meciuri în care nu am marcat, era o presiune mai mare. Băieţii lucrează bine la antrenamente şi pun în practică la jocurile oficiale.

Am vorbit şi cu domnul preşedinte Mărginean şi cu băieţii, pentru că ei anul trecut, din câte am înţeles, au stat foarte mult în cantonament. Se băteau la retrogradare şi atunci stăteau cu două zile înainte în cantonament şi mai stăteau şi după meci. Şi mi s-a părut prea mult. Am hotărât să facem un regulament în care să stipulăm că dacă facem performanţă trebuie să ne aliniem şi noi cu ceea ce se cere şi în străinătate”, a spus Teja.

Fotbaliştii de la Gaz Metan intră în cantonament în ziua meciului, iar de multe ori se întâmplă ca jucătorii să vină direct la stadion, exact aşa cum se procedează la echipele importante din Europa.

Afla mai multe despre: tejamediasvoluntari,  

viewscnt
Articole similare