Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum îl ajută Rednic pe Teja să o învingă pe CFR Cluj: ”Nu putea să nu-mi răspundă”

VIDEO | Cum îl ajută Rednic pe Teja să o învingă pe CFR Cluj: ”Nu putea să nu-mi răspundă”

Superliga

Comentarii

Între Mihai Teja şi Mircea Rednic există o superstiţie. Antrenorul lui Dinamo a declarat că FCSB a câştigat de fiecare dată când Teja l-a sunat înaintea unui meci. Cei doi au vorbit acum cu ocazia zilei de naştere a lui Mircea Rednic şi Teja speră ca superstiţia să funcţionează şi de această dată.

Mihai Teja se află în faţa unui meci foarte important, cu CFR Cluj, partidă care poate fi decisivă în lupta pentru titlu. Antrenorul FCSB-ului are acum un motiv în plus să spere la victorie: l-a sunat pe Mircea Rednic înainte de meci. :)

”L-am sunat, i-am urat ”la mulţi ani”, pentru că este prietenul meu, este omul care m-a ajutat foarte mult în viaţă şi, indiferent la ce echipe vom fi, dacă vom mai lucra împreună sau nu, cu siguranţă va rămâne prietenul meu pentru toată viaţa. L-am sunat pentru ”la mulţi ani”, mi-a răspuns, sper să iasă. Nu putea să nu îmi răspundă, pentru că era ziua lui. Vrând, nevrând, trebuie să îmi poarte noroc”, a declarat Mihai Teja.

După ce Teja a fost numit antrenor la FCSB, Mircea Rednic s-a amuzat şi a promis că nu-i va mai răspunde fostului său secund, deoarece, atunci când o face, ”roş-albaştrii” câştigă de fiecare dată. Mircea Rednic a împlinit 57 de ani pe 9 aprilie, astfel că a fost nevoit să-i răspundă la telefon lui Mihai Teja.

Afla mai multe despre: mihai tejamircea rednic 

viewscnt
Articole similare