Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum îşi pregăteşte Dan Petrescu jucătorii ca să facă pasul decisiv pentru titlu: "Le-am pus meciurile astea să le vadă" Detalii despre situaţia lui Ţucudean

VIDEO | Cum îşi pregăteşte Dan Petrescu jucătorii ca să facă pasul decisiv pentru titlu: "Le-am pus meciurile astea să le vadă" Detalii despre situaţia lui Ţucudean

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu este la doar un punct de al doilea titlu de campion pe banca CFR-ului, dar antrenorul este încă superstiţios şi nu vrea să vorbească despre victoria finală.

CFR are cinci puncte avans faţă de FCSB şi va de deveni campioană cu o etapă înainte de finalul campionatului dacă obţine o remiză în Gruia în faţa Craiovei. Anul trecut, CFR a triumfat după un succes cu Viitorul în ultima rundă a sezonului. 
 
"De obicei nu ai nevoie de egal pentru că vrei să câştigi meciuri, mai ales dacă eşti la un club ca şi CFR Cluj. Pare uşor din afară dar vă daţi seama că nu va fi uşor să joci la egal, mai ales că la meciul cu Viitorul şi cu Astra am spus că avem nevoie ori de un egal, ori de o victorie, aţi văzut că am jucat la victorie ambele meciuri şi ala trebuie să facem şi duminică. Cei de la Craiova, ca să îşi asigure locul 3, au nevoie şi ei de o victorie şi cred că şi un egal le-ar fi bun. Dar în acelaşi timp sunt convins că şi ei vor juca la victorie. Jucăm împotriva locului 2 şi locului 3, deci e posibil orice, oricând" a spus Petrescu la conferinţa de presă de dinaintea meciului. 
 
Petrescu a dezvăluit cum îşi păstrează jucătorii concentraţi chiar dacă CFRul este atât de aproape de titlu.
 
"Am pus nişte meciuri importante, unde s-au decis trofee, s-au decis campioane, când echipele care nu aveau şanse au câştigat. Şi am pus şi cele două meciuri din Champions League, rezumatul Liverpool cu Barcelona şi Tottenham cu Ajax, să arăt la jucători că e posibil orice. Nu are rost să fim proştii proştilor să facem petrecere, să o aranjăm şi pe urmă să plângem pe aici cu toţii. Întâi trebuie să jucăm meciul şi vedem după aia ce iese. Şi Ajax a avut 3-0, şi Barcelona a avut 3-0 şi unde sunt ele acum? Acasă, finala o joacă Tottenham cu Liverpool, deci e posibil orice în fotbal" a mai adăugat antrenorul vişiniilor. 
 
Antrenorul a explicat şi care este starea golgheterului George Ţucudean înaintea partidei de duminică seară.    
 
"Astăzi, când am făcut tactic, l-am băgat şi la titulari, mi-a plăcut cum s-a mişcat. Nu cred că are 90 de minute dar sunt convins la un asemenea meci că şi el va fi foarte concentrat şi va da tot ce are mai bun" a încheiat Bursucul. 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: cfr cluju craiovadan petrescutitlubarcelonaajax 

viewscnt
Articole similare