Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum l-a convins Mihai Rotaru pe fotbalistul care a făcut eventul cu FCSB să semneze cu U Craiova. Jucătorul a dat detalii de la negocieri

VIDEO | Cum l-a convins Mihai Rotaru pe fotbalistul care a făcut eventul cu FCSB să semneze cu U Craiova. Jucătorul a dat detalii de la negocieri
Comentarii

Paul Papp (30 de ani) a semnat cu U Craiova şi a fost prezentat oficial la formaţia din Bănie, iar fundaşul central a vorbit despre cum a fost convins de Mihai Rotaru să semneze, deşi a jucat în Liga 1 la FC Vaslui, Astra sau FCSB. Papp va încerca să o ajute pe U Craiova să ia titlul, după ce olteni au ratat coroana de campioni la mustaţă în ultima etapă, contra CFR-ului.

U Craiova s-a luptat cu CFR Cluj pentru titlu până în ultima etapa a sezonului trecut, dar trofeul a ajuns în cele din urmă în Gruia. Oltenii n-au pierdut prea mult timp şi au făcut deja trei transferuri pentru ediţia viitoare a Ligii 1. Paul Papp e unul dintre jucătorii care au semnat cu U Craiova şi a vorbit, după prezentarea oficială, despre cum a fost convins să semneze.

"M-a sunat duminică dimineaţă, am discutat cu el. A fost destul de uşor să mă convingă, pentru că eu îl cunosc pe dânsul de foarte mulţi ani. Nu a fost posibilă atunci o mutare, dar a fost destul de uşor. Este un om serios, tot ce s-a promis, tot ce mi-a vorbit, mi-a pus la dispoziţie. Şi eu, şi familia mea suntem fericiţi că am ales Craiova", a spus Paul Papp.

U Craiova a oficializat, miercuri, transferurile lui Marius Constantin (35 de ani), Paul Papp (30 de ani) şi Alexandru Tudorie (24 de ani).

Paul Papp a jucat la FC Vaslui, Astra şi FCSB în Liga 1!

Crescut la Dej, Paul Papp a jucat la FC Vaslui în perioada 2009 - 2012, apoi a fost vândut în Italia, la Chievo Verona. Din Italia, Paul Papp s-a întors în 2014, la Astra, pentru care a jucat doar şase luni. AApoi, în august 2014, fundaşul a semnat cu FCSB, pentru care a jucat până în 2016. În România, Paul Papp a câştigat un event cu FCSB şi o Cupă a României cu Astra.

  • 125.000 de euro este cota de piaţă a lui Paul Papp în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: paul pappu craiovafcsbmihai rotaru 

viewscnt
Articole similare