Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO: Cum l-au sărbătorit jucătorii Romei pe Jose Mourinho în vestiar! Antrenorul portughez a împlinit 59 de ani

VIDEO: Cum l-au sărbătorit jucătorii Romei pe Jose Mourinho în vestiar! Antrenorul portughez a împlinit 59 de ani

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho a împlinit 59 de ani, iar jucătorii lui AS Roma i-au pregătit o surpriză specială.

Cum l-au sărbătorit jucătorii Romei pe Jose Mourinho în vestiar! Antrenorul portughez a împlinit 59 de ani

Lusitanul a fost aşteptat de elevii lui cu tort şi şampanie, iar lusitanul a fost impresionat de gestul făcut de fotbaliştii lui. Fostul antrenor de la Chelsea i-a încântat pe fotbaliştii lui cu carisma sa şi a fost aplaudat de jucătorii echipei din Serie A. De asemenea, în vestiar au fost prezenţi şi membrii staff-ului său. 

După ce a suflat în lumânări şi a tăiat tortul personalizat în culorile Romei, Jose Mourinho i-a oferit o felie căpitanului Lorenzo Pellegrini. După victoria de duminica trecută contra lui Empoli, Roma ocupă locul 6 în Serie A. Echipa portughezului se află în lupta pentru locurile care duc în cupele europene, dar este la 5 puncte în spatele locurilor care asigură prezenţa în grupele UEFA Champions League. 

Înainte de petrecerea organizată de ziua lui, Jose Mourinho a fost pus pe glume şi a declarat că Roma a lăsat-o pe Empoli să marcheze 2 goluri la 4-0 pentru a ţine fanii în faţa televizoarelor. 

”În a doua repriză, am jucat pentru audienţă. Telespectatorii ar fi închis televizoarele dacă ne-am fi desprins la 5-0”, a spus Jose Morinho, pentru DAZN. 

Afla mai multe despre: roma-jose morinho-italia 

viewscnt
Articole similare