Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum l-au umilit jurnaliştii turci pe Mircea Lucescu! Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă după Turcia - Suedia 0-1

VIDEO | Cum l-au umilit jurnaliştii turci pe Mircea Lucescu! Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă după Turcia - Suedia 0-1
Comentarii

Mircea Lucescu are probleme serioase în Turcia. Antrenorul român a pierdut o nouă partidă, iar turcii au retrogradat în Grupa C valorică din Liga Naţiunilor.

La final, ziariştii din Turcia au ales să se răzbune într-un mod incredibil. La conferinţa de presă de după partidă, jurnaliştii i-au pus o singură întrebare lui Lucescu, tehnicianul plecând după doar două minute.

Naţionala Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de selecţionata Suediei, într-un meci din grupa a doua a diviziei B a Ligii Naţiunilor şi a retrogradat în al treilea eşalon al competiţiei. Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs.

Golul a fost marcat de Andreas Granqvist, în minutul 71, din penalty.

Pentru Turcia a fost ultima confruntare din grupă, în timp ce Suedia mai are de disputat un meci cu Rusia, în 20 noiembrie, pe teren propriu. Turcia ocupă ultimul loc în grupă, cu trei puncte. Rusia, primul loc, are şapte puncte, iar Suedia are patru puncte.

Afla mai multe despre: lucescuturciaconferintaziaristi 

viewscnt
Articole similare