Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cum reacţionează Dan Petrescu când e nervos? ”Ne ascundeam după un stâlp. Mai zburau sticle, ghete...”

VIDEO Cum reacţionează Dan Petrescu când e nervos? ”Ne ascundeam după un stâlp. Mai zburau sticle, ghete...”

Fotbal intern

Comentarii

Sorin Frunză, fost elev al lui Dan Petrescu la Unirea Urziceni a vorbit despre actualul tehnician de la CFR Cluj.

Dan Petrescu este recunoscut drept un antrenor dur. Actualul antrenor al campioanei CFR Cluj a făcut-o campioană şi pe Unirea Urziceni, iar Sorin Frunză, fost elev al său în acea perioadă îşi aduce aminte cu mândrie de etapa ”ilfoveană”.

Frunză a explicat şi cum reacţiona Dan Petrescu atunci când se enerva pe banca tehnică sau în vestiarul echipei sale: ”Depinde cum era scorul. Dacă era nefavorabil pentru nioi. Ne ascundeam după un stâlp. Mai zburau sticle, mai zburau ghete...lucruri dure ca să nu zic altceva. Nu e chiar aşa cum era atunci. Acum mi se pare mult mai liniştit. El trăieşte pentru meciurile astea. El trăieşte pentru fotbal. E omul succesului. Vrei să ai succes, îl chemi pe Dan Petrescu” a mărturisit Sorin Frunză.

Fostul mijlocaş, campion al României cu Unirea Urziceni a jucat şi la Vaslui. El mărturiseşte că la un moment dat a vrut să plece din cantonament: ”Aveam două săptămâni de când în canrnament ăn Austria şi la primul meci amical cu o echipă din Austria, m-am dus la Meme Stoica şi i-am zis că eu vreau să plec că nu suport să aud înjurături. Meme (n.r Stoica) m-a întors atunci din drum şi a făcut foarte bine. ll preferam pe Porumboiu decât pe Dan Petrescu. Pentru că, cu Porumboiu aveam contact o dată de două pe săptămâni, cu Petrescu aveam contact zi de zi, oră de oră, minut de minut şi trebuie să fii foarte puternic ca să rezişti” a mai povestit Frunză.

Afla mai multe despre: dan petrescuunirea urzicenicfr clujsorin frunză 

viewscnt
Articole similare