Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum s-a pregătit mental Neagu pentru meciul cu Rusia: "Nu avem absolut nimic de pierdut" Analiza liderului naţionalei României

VIDEO | Cum s-a pregătit mental Neagu pentru meciul cu Rusia: "Nu avem absolut nimic de pierdut" Analiza liderului naţionalei României

CM Handbal

Comentarii

România va întâlni Rusia în primul meci din a doua fază a CM de handbal feminin din Japonia. Întâlnirea a fost posibilă după ce Neagu a înscris golul decisiv în partida cu Ungaria şi a adus calificarea selecţionatei antrenate de Ryde.

România se reîntâlneşte cu Rusia după ce anul trecut rusoaicele ne-au învins în semifinalele CE. Ultima victorie tricoloră la un turneu final datează tot de la un CE, cel din 2016. 
 
"E clar că Rusia este echipa favorită, echipa care este şi în pole position pentru semifinale. Noi venim ca şi echipa care s-a calificat în ultima secundă în main round însă asta nu înseamnă că o să intrăm deja învinse în teren. O să intrăm mai relaxate sper eu, gândindu-ne că putem să facem o surpriză frumoasă şi dăm ce avem noi mai bun. Nu avem absolut nimic de pierdut în aceste meciuri din main round, suntem în continuare la Campionatul Mondial, jucăm meciuri puternice şi nu trebuie să mai existe absolut nicio presiune asupra noastră" a spus Neagu înaintea jocului de duminică dimineaţă. 
 

Afla mai multe despre: neagurusiacm handbalgrupele principale 

viewscnt
Articole similare