Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum să iei două galbene în doar 10 secunde. Lecţie în doi paşi simpli predată de Alvaro Morata

VIDEO | Cum să iei două galbene în doar 10 secunde. Lecţie în doi paşi simpli predată de Alvaro Morata
Comentarii

Chelsea a trăit periculos finalul celor 120 de minute din meciul cu Norwich. Divizionara secundă a egalat pe Stamford Bridge în minutul 90+4, a împins partida din turul al treilea al Cupei Angliei în prelungiri, apoi a ratat o şansă uriaşă la loviturile de departajare.

Antonio Conte a avut de ales executanţii loviturilor de departajare doar din cei 9 jucători rămaşi în teren. Asta după ce Pedro şi Morata au fost eliminaţi în minutele 117 şi 120+1. Interesant este că atacantul londonezilor a primit două cartonaşe galbene în doar 10 secunde. Mai întâi, Morata a căzut uşor în careul advers şi a primit cartonaşul galben pentru simulare, apoi, nemulţumit de decizia centralului, a protestat şi a primit cel de-al doilea cartonaş galben, fiind astfel eliminat.
 
În ciuda acestor probleme, Chelsea n-a avut probleme la loviturile de departajare. Oliveira a ratat prima execuţie pentru Norwich, apoi Willian, David Luiz, Azpilicueta, Kante şi Hazard au transformat fără probleme şi au calificat-o pe Chelsea în 16-imile Cupei Angliei, unde o aşteaptă meciul cu Newcastle.
 

Afla mai multe despre: cupa anglieinorwichchelseastamford bridgepedrokantehazard 

viewscnt
Articole similare