Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum să iei un trofeu şi apoi să rămăi fără antrenor? S-a întâmplat la CSM Bucureşti, care a fost abandonată de tehnician. Ce s-a petrecut

VIDEO | Cum să iei un trofeu şi apoi să rămăi fără antrenor? S-a întâmplat la CSM Bucureşti, care a fost abandonată de tehnician. Ce s-a petrecut

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a cucerit Cupa Challenge săptămâna trecută, iar acum jucătorii au aflat că vor rămâne fără portughezul care i-a dus spre trofeu.

Handbaliştii de la CSM Bucureşti au rămas fără antrenor, chiar dacă au câştiogat cupa challenge în sezonul recent încheiat.  Paulo Pereira va părăsi echipa după doar un sezon. Portughezul mai avea un an de contract, dar i-a anunţat pe cei de la CSM că nu mai doreşte să continuie în România.  

CSM Bucureşti a câştigat, în premieră, trofeul Challenge Cup, după ce a învins în finala competiţiei formaţia portugheză Madeira Andebol SAD, cu scorul de 26-20 (16-9), în manşa retur. În sezonul 2018-2019 este singurul trofeu cucerit de vreo echipă din handbalul românesc.

CSM a avut însă ca principal obiectiv câştigarea campionatului, acolo unde a fost abia a patra, după ce a ratat calificarea în finală, şi apoi a pierdut şi finala mică, în faţa celor de la Potaissa Turda. Ardelenii au câştigat cu 32-23 în meciul doi şi cu 33-26 în prima partidă. 

(Sunteţi pregătiţi şi pentru un nou antrenor?) "Da, din păcate o să avem şi un nou antrenor, o să avem şi multe schimbări în cadrul echipei, ne descurcăm, ăsta este sportul, mergem înainte", a declarat Robert Militaru pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: csmhandbalperreira 

viewscnt
Articole similare