Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum se trăieşte la Chiajna şansa unui baraj: "E ca şi cum am lua campionatul" Cum pregăteşte Falub meciul cu Dinamo

VIDEO | Cum se trăieşte la Chiajna şansa unui baraj: "E ca şi cum am lua campionatul" Cum pregăteşte Falub meciul cu Dinamo
Comentarii

Concordia Chiajna va juca în Ştefan cel Mare în etapa a 4-a a play-out-ului Ligii I. Ilfovenii sunt la şase puncte de un loc de baraj, iar Falub nu şi-a pierdut de tot speranţa într-o salvare a echipei pe care o antrenează.

Concordia a scos doar două puncte în play-out iar ultima victorie în Liga I a fost obţinută de ilfoveni în urmă cu jumătate de an. 
 
"E timpul faptelor pentru noi. Multe variante nu avem. Încă mai sperăm, dacă mai sunt şanse matematice avem datoria să luptăm pentru ele. Întâlnim un adversar foarte bun, un adversar care are nişte jucători foarte buni, chiar de echipă naţională. Pentru noi nu mai contează cum jucăm, important este să iei puncte. Spectacol mare în Liga 1 eu nu văd. CFR Cluj de exemplu a cîştigat un campionat  şi toată lumea acuza felul cum joacă şi au câştigat campionatul. Nu a fost o săptămână foarte uşoară, am discutat cu ei" a spus antrenorul lanternei roşii. 
 
Chiajna este la al optulea sezon în Liga I. În această stagiune pare a avea cea mai dificilă misiune de evitare a retrogradării. 
 
"Singurul lucru care ne lipseşte nouă astăzi, o siguranţă defensivă. Salvarea de la retrogradare se câştigă atunci când ai siguranţă defensivă. Practic cît mai sunt şanse matematice, niciun meci nu este decisiv. Dar dacă vom pierde meciurl ăsta cu siguranţă şansele scad. Noi ne gândim la baraj, distanţa dintre noi şi locul de baraj nu e o distanţă de puncte care nu poate fi recuperată. Dar avem nevoie obligatoriu să câştigăm un meci. Suntem ultimul loc, nu am mai câştigat de mult timp, nu ar fi o surpiză să retrogradăm în momentul ăsta. Surpiza ar fi să ne salvăm. Dacă am reuşi să ajungem la baraj ar fi ca şi cum am câştiga campionatul" a încheiat Falub. 
 

Afla mai multe despre: concordia chiajnadinamoadrian falubbarajsalvare 

viewscnt
Articole similare