Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum se tratau accidentările pe vremuri! Mulţescu se recupera alături de stelişti: "Acolo ne întâlneam"

VIDEO | Cum se tratau accidentările pe vremuri! Mulţescu se recupera alături de stelişti: "Acolo ne întâlneam"

Superliga

Comentarii

Gheorghe Mulţescu a jucat timp de şase ani la Dinamo, între 1979 şi 1985. Actualul antrenor al Astrei îşi aduce aminte de duelurile aprige din derbyurile de odinioară, dar şi de perioadele de recuperare pe care atât steliştii cât şi dinamoviştii le făceau cu ...nămol.

În săptămâna marelui derby, Mulţescu şi-a adus aminte de confruntările istorice din anii `80. Şi de întâlnirile de după ele. 
 
"Era şi responsabilitate, venea şi presiunea Ministerului. Era rivalitate între Ministere. Bine, pe undeva era şi rivalitatea noastră, a jucătorilor, dar rămânea acolo, pe teren, pentru că ne întâlneam apoi la echipa naţională şi nu numai. Ne întâlneam şi la nămol. Vara, la mare, la nămol. Păi unde ne dregeam loviturile şi toate problemele? Recuperarea preliminară, nu era vorba de accidentări. Erau sechele după un campionat, sau un tur. Şi iarna la Felix, sau la Eforie Nord, la nămol. Eu cred că şi acum ar face bine o cură vara şi una iarna. Între fiecare tur sau retur" a povestit decanul de vârstă al antrenorilor din Liga I. 
 
 
 

Afla mai multe despre: mulţescueternul derby 

viewscnt
Articole similare