Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Cum te cheamă pe tine?" Toşca, prezentat drept o legendă a lui Betis unui fan din Spania :). Tricolorii, puşi pe glume în Israel

VIDEO | "Cum te cheamă pe tine?" Toşca, prezentat drept o legendă a lui Betis unui fan din Spania :). Tricolorii, puşi pe glume în Israel

Echipa națională

Comentarii

Atmosferă excelentă în sânul echipei naţionale, cu câteva ore înainte de partida amicală cu Israel.

Tricolorii au ieşit în această dimineaţă la o scurtă primbare în apropierea hotelului unde s-au cazat, iar elevii lui Cosmin Contra au fost puşi pe glume.


Tătăruşanu şi Compania au avut liber din partea selecţionerului timp de 30 de minute să se plimbe pe faleză şi mai mulţi trecători au profitat de ocazie pentru a se fotografia cu jucătorii.

"Cum te cheamă pe tine?" "Joaquin!" :)

Printre aceştia s-a numărat şi un suporter din Spania, îmbrăcat cu o bluză cu emblema celor de la Real Madrid. Fanul l-a recunoscut pe Toşca, după ce acesta a jucat în 2017 la Betis Sevilla. A avut însă probleme în a-şi aminti cum îl cheamă pe fostul stelist, moment în care în rol şi-a intrat Alexandru Chipciu, care l-a prezentat pe Toşca drept Joaquin, căpitanul echipei :). Spaniolul a gustat gluma şi i-a cerut lui Toşca să facă o poză împreună, după care l-a întrebat dacă se simte bine în Serie A, la Benevento.

În vârstă de 36 de ani Joaquin este unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria lui Betis. Mijlocaul a strâns 51 de prezenţe în tricoul Spaniei, iar la Betis a jucat între 2000 şi 2006 şi din 2015 până în prezent.



 

Afla mai multe despre: toscachipciubetisromaniaisrael 

viewscnt
Articole similare