Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Cum v-aţi fi simţit în locul lui Claudiu Niculescu?" Răspunsul prompt dat de Vasile Miriuţă

VIDEO | "Cum v-aţi fi simţit în locul lui Claudiu Niculescu?" Răspunsul prompt dat de Vasile Miriuţă

Cupa României

Comentarii

Vasile Miriuţă a obţinut a doua victorie consecutivă pe banca lui Hermannstadt. După succesul de la Poli Iaşi, sibienii s-au impus cu 3-0 în faţa lui FC Voluntari şi s-au calificat în sferturile Cupei României.

"Suntem departe, suntem pe un loc retrogradabil în campionat, am câştigat doar un joc la Iaşi. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru acest meci. Au jucat bine. Am făcut o partidă bună, ne-am calificat. Acesta este unul dintre obiective, dar trebuie să uităm repede, pentru că peste trei zile şi jumătate ne aşteaptă un meci greu la Sepsi. 

Nu e uşor nici pentru noi. Suntem ca ţiganul cu cortul. Sibiu, apoi la Iaşi, înapoi la Sibiu, la Târgu Mureş. Aceasta este situaţia, trebuie să o acceptăm, cu toate că nu le este uşor jucătorilor să colinde prin toată ţara. Ştim cu toţii că stadionul nostru va fi gata la anul.
 
Nu avem suporterii lângă noi şi asta dăunează. Să jucăm cu 6.000 - 7.000 ar fi cu totul altceva. Deci, jucăm în deplasare toate jocurile. E greu să jocu cu 20 de suporteri" , a declarat Vasile Miriuţă pentru Telekom Sport.
 
Vasile Miriuţă a vorbit şi Dinamo, echipă pe care a pregătit-o până în iarna acestui an. Antrenorul sibienilor a fost surprins de demiterea lui Claudiu Niculescu, dat afară după doar trei săptămâni petrecute pe banca dinamoviştilor.
 
"Îmi pare rău de ceea ce se întâmpklă acolo, dar eu sunt sigur că vor reveni cu Mircea Rednic. E un antrenor foarte bun, au jucători buni şi eu cred că Mircea Rednic îi va pune pe picioare cât de repede. Ce pot să zic despre demiterea lui Niculescu? Eu am fost dat afară şi când am adus echipa pe locurile 4-5. Îmi pare rău de Claudiu" , a continuat Miriuţă.
 

Afla mai multe despre: miriutahermannstadtpoli iasivoluntari 

viewscnt
Articole similare