Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum văd foştii stelişti lupta la titlu. Declaraţii înaintea derby-ului care poate decide campioana din acest sezon

VIDEO | Cum văd foştii stelişti lupta la titlu. Declaraţii înaintea derby-ului care poate decide campioana din acest sezon

FCSB

Comentarii

Lupta la titlu continua în Liga I şi după etapa a şasea din play-off. Nici FCSB, nici CFR nu au reuşit să se desprindă. Roş-albaştrii rămân la două puncte în faţa clujenilor înaintea meciului direct.

Etapa a şasea din play-off nu le-a ajutat nici pe FCSB, nici pe CFR. Aflate în lupta directă la titlu, cele două rivale au remizat cu Viitorul, respectiv Iaşi. Duminică se vor duela pe Naţional Arena. Partida va putea fi urmărită la Telekom Sport 1.

”Mai sunt etape de jucat şi puncte în joc, iar în play-off toate echipele sunt destul de echilibrate valoric aşa că orice moment de neatenţie şi o zi proastă în care nu-ţi iese jocul te poate face să pierzi primul loc”, a spus Dorin Goian.

”Dacă Steaua va câştiga următoarea etapă, va fi campioană. În continuare e o luptă aprigă”, a susţinut Mirel Rădoi.

În cazul unei victorii, FCSB s-ar distanţa la cinci puncte de CFR, cu trei etape rămase de jucat.

”La Steaua mereu e presiune, o simţim, dar pe teren nu cred că jucăm cu presiune în spate cum s-ar spune. Trebuie să dăm totul şi trebuie să arătăm că nu degeaba domnul Becali a investit atâţia bani în noi şi trebuie să arătăm pe teren”, a spus Romario Benzar, jucător FCSB.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1mirel radoidorin goian,  

viewscnt
Articole similare