Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum vor reacţiona fanii blanco?! Noua senzaţie a Realului era fan Barcelona în copilărie: ”Idolul meu? Messi”

VIDEO | Cum vor reacţiona fanii blanco?! Noua senzaţie a Realului era fan Barcelona în copilărie: ”Idolul meu? Messi”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a plătit 15 milioane de euro pentru tânărul Brahim Diaz, fotbalist care a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Manchester City şi a ales oferta ”galacticilor”. Fanilor merengue nu le vor pica prea bine imaginile oferite marţi de cei de la Jugones.

Emisiunea a prezentat un video cu puştiul Brahim Diaz din 2011, pe vremea când tânărul fotbalist avea doar 11 ani. Dialogul cu jurnalistul Quim Domenech este cât se poate de clar şi puştiul care la acea vreme juca pentru Malaga se declară mare fan al rivalilor din Catalonia, FC Barcelona.

  • ”Ce echipă îţi place mai mult? Real Madrid sau Barcelona?”
  • Brahim:  Barca
  • ”Cine este idolul tău? Ce fotbalist îţi place cel mai mult?”
  • Brahim: Messi
  • ”Cu cine te compară colegii tăi?”
  • Brahim: Bine, pentru mine e acelaşi lucru, dar dacă mă compară cu Messi, cu atât mai bine”

Nu e primul caz! Isco şi Modric au fost mari fani ai catalanilor în copilărie

La Real Madrid, Brahim nu va fi primul jucător care avea alte simpatii în copilărie. Luka Modric s-a declarat înainte să ajungă pe Santiago Bernabeu un mare fan al catalanilor, ba chiar s-a pozat cu tricoul echipei rivale.

Şi Isco era un mare susţinător al echipei rivale. Idolul copilăriei sale a fost Leo Messi, şi atât de mare a fost admiraţia lui Isco pentru starul Barcelonei încât şi-a botezat câinele preferat cu acest nume. În plus, înainte să semneze cu Real Madrid, Isco s-a declarat ”antimadridista” într-un interviu acordat cotidianului Superdeporte.

Si la Barcelona a exista un caz concret în ultimii ani în care un fotbalist al catalanilor avea alte simpatii în copilărie. Andres Iniesta se declarase fan Real Madrid într-un interviu acordat pe vremea când era junior. 

Afla mai multe despre: brahim diazjugonesiscoreal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare