Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cum vrea Edi Iordănescu să ajungă în play-off: "Acestea sunt atuurile noastre în faţa echipelor cu bani mulţi" Ce spune despre derbyul judeţului de sâmbătă

VIDEO | Cum vrea Edi Iordănescu să ajungă în play-off: "Acestea sunt atuurile noastre în faţa echipelor cu bani mulţi" Ce spune despre derbyul judeţului de sâmbătă
Comentarii

Cu o singură victorie din ultimele şase meciuri, Gaz Metan mai are doar un punct peste linia play-out-ului deşi era chiar liderul Ligii I înaintea seriei mai puţin reuşite.

Gaz Metan este pe poziţia a patra în campionat înaintea duelului cu Hermannstadt din etapa a 15-a a Ligii I. 
 
"Lupta pentru playoff este din ce în ce mai aprigă. Sunt acolo sus echipe cu posibilităţi, majoritatea dintre ele, peste ale noastre. Mă refer în principal la cele financiare. Noi încercăm să compensăm cu alte lucruri, atitudine, determinare, ambiţie, orgoliu. Istoricul ultimei perioade este de partea noastră într-o manieră categorică, dar asta nu ne garantează nimic. Eu sunt încrezător că putem să aducem cele trei puncte. Şi este în momentul de faţă o obligativitate destul de clară ca să aducem trei puncte la clasament şi să ne recăpătăm un pic liniştea de care avem nevoie" a spus antrenorul medieşenilor. 
 
Ardelenii au mai fost aproape să prindă play-off-ul şi în sezonul 2016-2017 când s-au luptat până în ultima etapă pentru obiectiv. Anul trecut, în acelaşi moment al stagiunii Gaz Metan avea tot 22 de puncte, doar că era pe locul cinci în loc de patru, poziţie pe care se află acum. 
 
"Obiectivul playoffului a fost autoimpus de mine şi de către echipă, nu este obiectivul care a fost impus de către club. E greu, când eşti în insolvenţă, când eşti limitat la transferuri, când ai buget restrâns, când trebuie să calculezi fiecare leu în parte, când nu ai voie să aduci  jucători extracomunitari. Dar cu toate astea, eu nu cedez, eu cred în continuare foarte tare în acest obiectiv" a mai spus Iordănescu Jr. 
 

Afla mai multe despre: gaz metanhermannstadtiordănescuplay-off 

viewscnt
Articole similare