Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cupa Franţei | Lyon - Caen 3-1. Victorie facilă pentru ”puşti”. Oaspeţii au jucat în 10 în ultimele minute ale meciului

VIDEO | Cupa Franţei | Lyon - Caen 3-1. Victorie facilă pentru ”puşti”. Oaspeţii au jucat în 10 în ultimele minute ale meciului

Fotbal

Comentarii

Lyon s-a răzbunat pe Caen, după eliminarea din sezonul trecut din sferturile de finală ale Cupei Franţei.

Echipa lui Bruno Genesio avea avantaj de un gol la pauză. Denayer a deschis scorul. La patru minute de la reluare, Cornet l-a lobat elegant pe Zelazny şi a majorat diferenţa. Oaspeţii au început să spere în ultimul sfert de oră. Ninga a redus din handicap. Însă entuziasmul lor nu a durat mult, pentru că Djiku a fost eliminat direct pentru un fault din postură de ultim apărător. Din lovitura liberă, Depay a stabilit scorul final, Lyon - Caen 3 la 1.

În cealaltă partidă a zilei, Rennes a eliminat-o Orleans, din liga secundă, în sferturile Cupei Franţei. Stopperul gazdelor, Da Silva a înscris cu mana în prima repriză după ce Grenier zguduise transversala din lovitură liberă. Centralul a apelat la sistemul VAR şi nu a validat golul. Oaspeţii au rezistat până târziu, în minutul 65. Bourigeaud a deschis scorul dintr-o lovitură liberă la care portarul a fost păcălit de zid.

Servit de Ben Arfa, Mamadou Niang a eliminat orice emoţie şi a închis tabela încă din minutul 71. Rennes s-a calificat în semifinalele Cupei, competiţie pe care a câţigat-o de două ori în istorie.

Afla mai multe despre: lyoncaencupa frantei 

viewscnt
Articole similare