Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Cupa Franţei: Lyon şi Paris Saint Germain merg în semifinale. Mbappe şi Sarabia au făcut spectacol la Telekom Sport

VIDEO Cupa Franţei: Lyon şi Paris Saint Germain merg în semifinale. Mbappe şi Sarabia au făcut spectacol la Telekom Sport
Comentarii

PSG şi Lyon merg în semifinalele competiţiei după victorii cu Dijon şi Olympique Marseille

PSG, spectacol total contra lui Dijon

PSG s-a calificat în semifinalele Cupei Franţei, în urma unui succes categoric pe terenul lui Dijon. Gazdele au ţinut pasul cu parizienii doar în prima repriză. Lautoa a marcat un autogol ridicol în chiar primul minut de joc, însă Chouiar a restabilit repede egalitatea.

Mbappe şi-a adus echipa în avantaj chiar înaintea pauzei. Campioana Franţei s-a dezlănţuit la reluare. În decurs de cinci minute, Thiago Silva şi Sarabia au stabilit soarta meciului şi au urcat scorul la 4 la 1. PSG nu a avut milă de adversara sa şi în final de meci a mai punctat de două ori.

Coulibaly şi-a dat şi el autogol, iar în prelungiri, Sarabia a reuşit dubla şi a stabilit scorul final, Dijon - PSG 1 la 6.

Lyon, victorie cu Marseille. Aouar a marcat golul victoriei

În semifinale merge şi Lyon, care a trecut la limită de Marseille. Gazdele au primit un penalty cu 20 de minute înainte de finalul partidei, dar Moussa Dembele a bătut slab, iar Pele a reuşit să pareze.

Golul calificării a venit din piciorul lui Aouar, iar Lyon s-a impus pentru a 6-a oară în ultimele 10 întâlniri directe cu Marseille. Ultimul sfert de finală din Cupa Franţei se joacă în această seară, de la ora 22, între Epinal şi Saint Etienne, în direct pe Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: lyonpsgcupa franţei 

viewscnt
Articole similare