Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cupa României, obiectiv şi în Liga 2. Stoican: "O să avem un cuvânt greu de spus în această competiţie"

VIDEO | Cupa României, obiectiv şi în Liga 2. Stoican: "O să avem un cuvânt greu de spus în această competiţie"

Petrolul

Comentarii

Calificarea în sferturile de finală ale Cupei României le-a dat încredere fotbaliştilor de la Petrolul. Deşi obiectivul principal este calificarea în Liga 1, ploieştenii visează să ajungă cât mai departe şi în competiţia surprizelor.

Trei trofee Cupa României are în vitrină Petrolul Ploieşti, ultima cucerită în sezonul 2012-2013. Echipa lui Flavius Stoican s-a apropiat de ultima fază şi în actuala ediţie. Deşi e în Liga 2, pe locul 8, acolo unde are ca obiectiv promovarea, gruparea galben-albastră s-a calificat în sferturi după ce a spulberat-o pe Sănătatea Cluj, scor 7-0. 

"Am tratat meciul foarte serios. Faptul că au eliminat deţinătoarea trofeului ne-a pus în gardă. Am reuşit să marcăm repede şi astfel jocul a fost la dicreţia noastră. 

(Despre Gavrilă, care a reuşit un hattrick şi  Hamza, cu gol şi trei assisturi)
Mă bucur pentru ei, mă bucur şi pentru Blănaru că a reuşit să spargă gheaţa, chiar dacă a fost un gol simplu. Este important să aibă un moral ridicat, pentru că ştiu ce jucători antrenez şi este important să aibă entuziasm şi să tratăm fiecare meci aşa cum l-am tratat pe acesta.

Dacă e o echipă sau un patron care merită să meargă înaintea noastră, tot respectul, dar noi o să tratăm meciurile serios şi cu siguranţă o să avem un cuvânt greu de spus în această competiţie. Eu trebuie să îi fac pe jucători să nu ne luăm aripi că am reuşit să mergem mai departe", a declarat Flavius Stoican la finalul meciului Sănătatea Cluj - Petrolul Ploieşti.

Afla mai multe despre: cupa romanieipetrolul 

viewscnt
Articole similare