Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cupa României, obiectivul la Poli Iaşi. Rednic este văzut ca un salvator: "E un profesionist"

VIDEO | Cupa României, obiectivul la Poli Iaşi. Rednic este văzut ca un salvator: "E un profesionist"

CSM Poli Iași

Comentarii

Andrei Cristea (35 de ani) recunoaşte că nu mai are multe sezoane ca fotbalist, dar încă are motivaţia necesară pentru a îşi ajuta echipa să îşi îndeplinească obictivele propuse, unul dintre ele fiind Cupa României.

"Încă sunt în formă, încă am dorinţă şi sunt motivat. Lucrul sta mă face să continui şi îmi doresc să fiu cât mai bun. Este un obiectiv realizabil, cred eu, locul 10. chiar mai bine atât. Depinde cum ne vom mişca în această periodă de transferuri şi, dacă vom reuşi să jucăm finala de Cupă, ar fi fantastic", a declarat Andrei Cristea la plecarea în cantonament cu Poli Iaşi. 

La Iaşi a venit Mircea Rednic, antrenor pe care Cristea l-a mai avut de-a lungul carierei. Fostul vârf speră ca "Puriul" să îi ajute pe ieşeni să iasă din forma slabă din finalul anului: "Cu domnul Rednic eu am mai lucrat, este un antrenor profesionist. E clar că vin foarte mulţi jucători noi, sper să se integreze, să formăm o echipă şi ne dorim foarte mult să ioeşim din această pasă proastă", a mai spus Cristea. 

Poli Iaşi a intrat în pauza de iarnă de pe locul 11, aflându-se la doar două puncte de locurile retrogradabile şi la unul de cel de baraj. Iaşi are cinci înfrângeri consecutive în Liga 1. 

Afla mai multe despre: andrei cristeapoli iasi 

viewscnt
Articole similare