Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Curg criticile la adresa lui Chiricheş după penalty-ul făcut în Serie A: ”Eroare gravă”. Antrenorul nu-l iartă: ”Îmi pun multe întrebări”

VIDEO Curg criticile la adresa lui Chiricheş după penalty-ul făcut în Serie A:  ”Eroare gravă”. Antrenorul nu-l iartă: ”Îmi pun multe întrebări”

Serie A

Comentarii

Vlad Chiricheş (32 de ani) a fost erou negativ la Sassuolo, în partida cu Empoli din etapa a 11-a din Serie A. Fundaşul a făcut un penalty.

Curg criticile la adresa lui Chiricheş după penalty-ul făcut în Serie A:  ”Eroare gravă”. Antrenorul nu-l iartă: ”Îmi pun multe întrebări”

Titular în Sassuolo - Empoli, Vlad Chiricheş a comis un penalty în minutul 82 al meciului de pe teren propriu. Chiricheş a făcut penalty-ul la scorul de 1-0 pentru echipa sa, iar greşeala sa a fost punctul din care lucrurile au mers prost. Căpitanul naţionalei l-a faultat în careu pe Cutrone, cu o intervenţie imprudentă prin alunecare.

Andrea Pinamonti a transformat lovitura de pedeapsă, în minutul 83. Lovitura decisivă pentru Sassuolo, echipa lui Chiricheş, a venit în prelungiri. Zurkowski a înscris şi a adus victoria lui Empoli. 

După meci au inceput să curgă criticile la adresa fundaşului român. ”A fost o eroare gravă a lui Chiricheş. L-a pierdut din marcaj pe Cutrone şi apoi l-a secerat în careu provocând penalty-ul transformat de Pinamonti”, au scris italienii după meci.

Ce a spus antrenorul:

”Am fost naivi, imaturi pe final! Puteam face 2-0 de atâtea ori şi pierdem cu 1-2! Îmi pun multe întrebări după penalty, după un meci la care cele 3 puncte păreau ca şi câştigate.

Cred că ne-am crezut prea devreme învingători, altfel nu-mi explic ce s-a întâmplat în ultimele 10 minute”, a declarat antrenorul lui Sassulo, Alessio Dionisi, după meci. 

În urma rezultatului, Empoli a urcat pe locul 10 în clasament, cu 15 puncte, în timp ce Sassusolo a rămas pe 12, cu 14 puncte.

Vlad Chiricheş a adunat 793 de minute în nouă meciuri din Serie A, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

Afla mai multe despre: vlad chirichesserie asassuolo 

viewscnt
Articole similare