Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cursă nebună în MotoRC. Accidente spectaculoase în cursa de la Adâncata

VIDEO | Cursă nebună în MotoRC. Accidente spectaculoase în cursa de la Adâncata

Moto

Comentarii

A treia cursă a sezonului din campionatul MotoRC nu a fost lipsită de spectacol. Toată atenţia a fost furată de duelul dintre Cătălin Cazacu şi Bogdan Vrăjitoru, dar la fel de spumoase au fost şi duelurile de la mijlocul clasamentului.

Faza zilei în cursa de Stock 1000 de pe circuitul de la Adâncata i-a aparţinut lui Dani Chiş, care a avut o ieşire în decor extrem de spectaculoasă. În turul al şaptelea al cursei, riderul de la Racing Evolution a pierdut controlul motocicletei într-un viraj şi a ajuns pe zona de pietriş. Nu înainte ca motocicleta sa să adune câteva smocuri de fân de la marginea circuitului. Din fericire, Chiş a reuşit să îşi repornească motocicleta şi să ajungă la boxe. 

Nu a fost singurul moment spectaculos din cursa de la Adâncata. Le vezi pe toate în VIDEO, mai jos! 

Altfel, cursa de la Adâncata a fost câştigată de Cătălin Cazacu, care l-a depăşit încă de la start pe pole-sitter-ul Bogdan Vrăjitoru. Cu victoria de la Adâncata, a doua din acest sezon, Cazacu a revenit pe prima poziţie în clasamentul general. Vrăjitoru a încheiat pe poziţia a doua, în timp ce bulgarul Rusin Zlatkov a încheiat pe poziţia a treia.

Afla mai multe despre: moto rcaccidentdani chis 

viewscnt
Articole similare