Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cuvintele care au schimbat calculele promovării! Ce le-a spus Ionuţ Badea la pauză jucătorilor de la FC Argeş

VIDEO | Cuvintele care au schimbat calculele promovării! Ce le-a spus Ionuţ Badea la pauză jucătorilor de la FC Argeş

Liga 2

Comentarii

Antrenorul lui FC Argeş, Ionuţ Badea, a oferit primele reacţii, după ce echipa sa a învins-o pe Petrolul, scor 2-1, şi are şanse mari de promovare în Liga 1,

"Oboseala şi-a spus cuvântul, un am avut acelaşi timp de revenire ca  ei. Sunt fericit pentru băieţi. Toate meciurile sunt pe muchie de cuţit, dar cu cât se duc etapele riscul e mai mare. Tot ce am discutat legat de aspectul jocului, la pauză, a fost despre încredere şi că o să găsim spaţiile şi nu trebuia să fie decât un efect că am câştigat, chiar dacă a fost mai târziu.

Suntem la un meci pentru obiectiv. Suntem în faţa unui meci pe care trebuie să-l câştigăm, e tot ce ne-am dorit. Toţi suntem respsnsabili şi nu vrem să riscăm nimic, e vorba despre viaţa acestui club", a declarat Ionuţ Badea. 

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa Petrolul Ploieşti, în etapa a IV-a a play-off-ului Ligii a II-a. Piteştenii au întors scorul în ultimele zece minute şi au urcat pe loc de baraj, iar ploieştenii au ratat promovarea în Liga I.

Cu o etapă înaintea finalului campionatului, în clasament conduce UTA, cu 29 de puncte, fiind urmată de CS Mioveni, 27 de puncte, FC Argeş, 26 de puncte, Turris-Oltul, 25 de puncte, Rapid, 24 de puncte, şi Petrolul, 22 de puncte.

 

 

Afla mai multe despre: ionut badeafc arges 

viewscnt
Articole similare