Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cuvintele pe care Ianis Hagi avea nevoie să le audă! Ce a spus Steven Gerrard după golul românului la Rangers

VIDEO | Cuvintele pe care Ianis Hagi avea nevoie să le audă! Ce a spus Steven Gerrard după golul românului la Rangers

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Rangers, Steven Gerrard, se declară mulţumit de Ianis Hagi, după ce românul a marcat două goluri, în două partide. Tehnicianul a oferit primele reacţii după victoria cu Hibernian, scor 1-0.

Steven Gerrad, despre Ianis Hagi: "E încă tânăr şi se dezvoltă"

Ianis Hagi a marcat golul victoriei pentru Glasgow Rangers în campionatul Scoţiei, în meciul câştigat, scor 1-0, cu Hibernian, din etapa a XX-a. Hagi, care a fost titular, a marcat în minutul 33. El a fost înlocuit în minutul 67 cu Arfield.

După ce a reintrat în echipa de start, Ianis Hagi a fost lăudat de Steven Gerrard, care are încredere în internaţionalul român: „Ianis a primit oportunitatea de a reveni în echipă şi a profitat de ea. Sunt din nou foarte mulţumit cu prestaţia sa, aşa cum am fost şi etapa trecută. Este într-un moment bun. E încă tânăr şi se dezvoltă. L-am putea vedea obosind în ultimele etape.

A fost un meci greu. Ştiam că va fi o provocare. Hibernian s-a organizat foarte bine. Este o victorie importantă. Am învins o echipă bună. Jucătorii ar trebuie să fie mândri pentru această victorie.

Sunt încântat de echipă şi de organizare, de implicarea jucătorilor. În acest campionat trebuie să te lupţi, să faci mai întâi lucrurile urâte şi după aceea să îţi arăţi calităţile. Adversarii sunt disperaţi să ne învingă şi trebuie să ne aşteptăm la orice. Jucătorii trebuie să se bucure azi pentru că le-am răpit Crăciunul pentru că ieri ne-am antrenat. Asta nu e normal, dar mâine vor avea o zi liberă”, a declarat Steven Gerrard.

Afla mai multe despre: steven gerrardianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare