Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Da, Ronaldo chiar a făcut asta! Gestul obscen al lui Simeone l-a enervat la culme. Cum a reacţionat după 3-0 cu Atletico

VIDEO | Da, Ronaldo chiar a făcut asta! Gestul obscen al lui Simeone l-a enervat la culme. Cum a reacţionat după 3-0 cu Atletico
Comentarii

Cristiano Ronaldo are din nou lumea fotbalului la picioare, după ce a răpus-o aproape de unul singur pe Atletico şi a dus-o pe Juventus în sferturile Ligii Campionilor, cu scorul general de 3-2.

"Poate de asta m-a cumpărat Juventus!", a fost răspunsul lui CR7 când jurnaliştii de la Sky Italia i-au transmis că Juve nu mai reuşise nicodată o asemenea revenire în Liga Campionilor.

Cu un hat-trick în poarta lui Atletico, Ronaldo a ajuns la 61 de goluri marcate în fazele eliminatorii Champions League, adică tot atâtea câte au reuşit împreună următorii doi clasaţi: Messi (41) şi Thomas Muller (20).

După meci, Cristiano a avut un mesaj special şi pentru Diego Simeone şi i-a răspuns acestuia cu aceeaşi monedă: a repetat gestul argentinianului din tur, făcut după golul de 2-0 al lui Atletico. Ronaldo a aşteptat însă sfârşitul dublei manşe pentru a replica, semn că zicala cine râde la urmă râde mai bine s-a aplicat şi în acest caz.

VIDEO REZUMAT  Juventus - Atletico Madrid 3-0. Vezi tripla lui Ronaldo

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare