Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Dacă acolo e fault de galben...". Jucătorii şi oficialii lui Sepsi acuză arbitrajul din meciul cu Viitorul

VIDEO | "Dacă acolo e fault de galben...". Jucătorii şi oficialii lui Sepsi acuză arbitrajul din meciul cu Viitorul

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Arbitrul partidei dintre Sepsi şi FC Viitorul, Andrei Antonie, i-a supărat pe jucătorii şi pe oficialii echipei din Sf. Gheorghe. Deşi a scos un egal cu liderul din play-out, scor 3-3, Sepsi n-a uitat de greşelile făcute de centralul meciului.

"Am sperat până în ultimul minut şi până la urmă a venit şi răsplata. Chiar sunt fericit, i-am felicitat pe băieţi în vestiar, doar cu atitudine şi cu agresivitate puteam scoate un rezultat bun cu Viitorul. Am revăzut în vestiar faza penalty-ului primit de ei, mi s-a părut că a fost acordat mult prea uşor.

Până la urmă, suntem fericiţi că am revenit şi că nu am pierdut meciul. Urmează un alt meci dificil, la o înfrângere, poţi intra oricând în hora retrogradării. Avem speranţe cu acest meci la Clinceni şi chiar ne gândim că putem câştiga pentru a avea o situaţie şi mai bună în clasament" , a declarat antrenorul secund al lui Sepsi, Robert Ilyes.

"Cred că a fost acord prea uşor acel cartonaş roşu, dar e bine că am scos un punct. Noi ne-am pregătit foarte bine, aşa că putem juca şi din trei în trei zile. Mă bucur că joc meci de meci şi sper să evoluez în continuare. Nu vreau să mă gândesc la viitor, vreau să-mi fac treaba cât mai bine la acest club, apoi vom vedea ce se va întâmpla la finalul play-out-ului" , a spus Florin Ştefan.

"A fost un punct câştigat, mai ales dacă ne gândim că am jucat mult timp în inferioritate numerică. Am întâlnit Viitorul, cea mai bună echipă din acest play-out, dar cred că dacă jucam 11 la 11 şi dacă aveam parte de un arbitraj mai bun, altul era rezultatul. Am văzut ce penalty au primit ei, a fost acordat foarte uşor. Al doilea galben... Dacă acela e fault de al doilea galben... Au fost nişte decizii luate clar împotriva noastră. Am avut şi noi un penalty pe care nu l-am primit, am văzut la vestiar faza" , a declarat Gabriel Vaşvari.

Afla mai multe despre: fc viitorul 

viewscnt
Articole similare