Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Dacă am repeta performanţa, am juca finala Ligii Campionilor". Dan Petrescu a glumit pe seama noului sistem din preliminarii

VIDEO | "Dacă am repeta performanţa, am juca finala Ligii Campionilor". Dan Petrescu a glumit pe seama noului sistem din preliminarii

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a început perfect drumul către grupele Ligii Campionilor. La jumătatea acestei săptămâni, în primul tur preliminar, echipa lui Dan Petrescu a trecut fără probleme, scor 2-0, de FC Floriana, din Malta.

În turul al doilea al preliminariilor, CFR Cluj va juca, pe propriul teren, miercuri, împotriva campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb. În urma pandemiei de coronavirus care a afectat sportul mondial, oficialii UEFA au luat decizia ca meciurile din preliminariile cupelor europene să se joace într-o singură manşă.

Astfel, după ce echipa sa a jucat în sezonul trecut 16 meciuri în cupele europene, fiind eliminată în 16-imile Europa League de Sevilla, Dan Petrescu a făcut un exerciţiu de imaginaţie şi a declarat că, dacă CFR va avea un parcurs asemănător în noua stagiune, ar putea juca finala unei competiţii europene.

"Anul trecut, am jucat 16 meciuri în cupele europene. Dacă am juca acum 16 meciuri, am ajunge în finala Ligii Campionilor sau în finala Europa League. E greu să mai jucăm acum 16 meciuri în cupele europene.

În schimb, vor fi mai multe meciuri în campionat, cred că e record. Nu s-au jucat niciodată în istoria fotbalului românesc 40 de meciuri într-un sezon.

De asta vreau să am 2-3 jucători pe post. E clar că suntem în urmă cu antrenamentele, dar prefer să jucăm decât să nu jucăm meciurile" , a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare