Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Dacă domnul Rednic a renunţat la mine şi la Katsikas ...". Mihai Popescu, surprins de plecarea de la Dinamo

VIDEO | "Dacă domnul Rednic a renunţat la mine şi la Katsikas ...". Mihai Popescu, surprins de plecarea de la Dinamo
Comentarii

Mihai Popescu a lăsat-o pe Dinamo în pericol de a rata din nou play-off-ul, dar le-a promis foştilor colegi că le va ţine pumnii în ultimele cinci meciuri din sezonul regular.

Popescu a fost împrumutat în Scoţia, la St. Mirren, echipă care ocupă locul 11 în prima ligă.

"Dacă domnul Rednic a renunţat la mine şi la Katsikas, înseamnă că are ceva în plan şi mă gândesc că o să aducă cel puţin un jucător cu experienţă. Nu ştiam că o să plec, dar, odată cu această veste că voi pleca, a venit şi oferta. Sigur că sunt bucuros că am primit această ofertă şi că nu stau mult pe margine să aştept. 

Am rămas puţin surprins. Nu mă aşteptam. Nu ştiam nimic de vreo plecare. Aşteptam să ne întoarcem şi să începem pregătirea. Este o experienţă nouă pentru mine, o să merg afară, nu am mai fost până acum. Sper să fie bine, să fac un pas mare în cariera mea şi de acolo să fie o rampă de lansare.

Am fost de mic cu Dinamo, am ţinut de mic cu Dinamo şi nu aş putea vreodată să îi doresc răul. Sper să ajungă în play-off, de la anul să construiască o echipă şi să atacăm campionatul" , a declarat Mihai Popescu.

Afla mai multe despre: dinamomihai popescuplay off 

viewscnt
Articole similare