Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Dacă e talent, nimic nu mai contează! Novak Djokovic a făcut spectacol chiar şi cu o tigaie

VIDEO Dacă e talent, nimic nu mai contează! Novak Djokovic a făcut spectacol chiar şi cu o tigaie

Tenis

Comentarii

Novak Djokovic nu poate sta departe de sportul care l-a făcut celebru! Sârbul s-a apucat să joace tenis în casă. A improvizat un fileu din mobilier, iar clasica rachetă a fost înlocuită cu o tigaie. Liderul mondial s-a descurcat excelent, chiar şi în aceste condiţii.

Novak Djokovic şi-a încântat fanii cu ultimul clip video postat pe o reţea de socializare. Nevoit să stea în izolare, din cauza pandemiei de coronavirus, sârbului i s-a făcut dor de tenis. Şi a trecut la fapte. Şi-a transformat o cameră din casă într-un teren de tenis.

Mobilierul a ţinut loc de fileu, dar piesa de rezistenţă a reprezentat-o racheta improvizată. Djokovic şi prietenul său au jucat tenis cu tigăile. Liderul mondial a demonstrat că talentul nu se pierde, chiar dacă nu a avut la îndemână o rachetă. S-a descurcat la fel de bine şi cu tigaia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Competition never stops  #tennisathome Такмичење није престало 

O postare distribuită de Novak Djokovic (@djokernole) pe

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe