Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dacă nu are probleme cu conducerea, Stoican are probleme cu arbitrii. "Nu pot să stau ca un papiţoi pe bancă!"

VIDEO | Dacă nu are probleme cu conducerea, Stoican are probleme cu arbitrii. "Nu pot să stau ca un papiţoi pe bancă!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a învins la Botoşani cu 2-1, dar Flavius Stoican a plecat supărat de pe terenul adversarei din Moldova. Antrenorul ieşenilor a fost eliminat, iar acum trebuie să aştepte verdictul Comisiei de Disciplină pentru a afla câte etape va fi suspendat.

Stoican a fost eliminat alături de directorul sportiv al celor de la FC Botoşani, Marius Croitoru, iar supărarea principalului de la Iaşi este cu atât mai mare cu cât a fost eliminat şi la partida precedentă de pe terenul celor de la Botoşani.

Marian Barbu a fost central la partida dintre FC Botoşani şi Poli Iaşi. Asistenţi au fost Ciprian Danşa şi Gabriel Bârjac, iar arbitru adiţional a fost Florin Andrei.

"Se pare că aici este un hop că sunt eliminat şi mi se par foarte uşoare aceste eliminări. Şi data trecută m-a eliminat, şi pe Costel Enache, dacă îmi aduc bine aminte, acum pe mine şi pe Marius Croitoru. Am depăşit spaţiul tehnic şi am avut o discuţie cu Marius Croitoru. Dar eu cu Marius Croitoru ne cunoaştem de foarte mult timp şi ne permitem . Mi se pare exces de zel din partea asistenţilor, dar îmi asum, trebuie să fiu foarte atent şi la spaţiul tehnic. E un joc de fotbal, sunt ambiţii. Aşa, să stăm ca roboţii sau ca papiţoiii pe bancă şi să nu ne clintim mi se pare prea mult" a declarat Flavius Stoican la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare