Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Dacă o ţinem aşa, nu avem şanse nici la podium!” Dragoş Nedelcu e sincer: ”Trebuie să schimbăm ceva. Nu se mai poate!”

VIDEO ”Dacă o ţinem aşa, nu avem şanse nici la podium!” Dragoş Nedelcu e sincer: ”Trebuie să schimbăm ceva. Nu se mai poate!”

FCSB

Comentarii

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul disputat, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I.

Dragoş Nedelcu a vorbit după meciul dezamăgitor făcut de echipa sa: ”Din păcate pentru noi nu am reuşit să luăm cele 3 puncte. Consider că am făcut o partidă bună, ca şi joc, până în ultimele minute. Am reuşit să punem presiune pe ei, n-am reuşit să marcăm al doilea gol şi de acolo a plecat această revenire a lor. Dacă reuşeam să înscriem al doilea gol,  eram fericiţi în această seară 100%. Consider că toţi jucătorii au avut atitudine astăzi pe teren, dar se mai întâmplă să nu poţi să marchezi” a subliniat mijlocaşul FCSB-ului.

Alarmat de jocul slab al formaţiei sale, Nedelcu a încercat să tragă un semnal de alarmă: ”Consider că trebuie să schimbăm ceva 100%, pentru că dacă vom continua aşa, 100% nu vom avea şanse nici măcar la podium. CFR are un joc direct şi atât, nu consider că are un joc foarte elaborat. În afară de Viitorul, poate şi puţin Craiova, nu cred că este o echipă care să joace foarte bine. CFR joacă pragmatic şi ia puncte, de aceea sunt acolo sus, pentru că o echipă cu experienţă şi de-acolo gestionează lucrurile şi momentele cheie mult mai bine” a mai spus Dragoş Nedelcu

”Trebuie să ne gândim ce avem de făcut aici, în primul rând, pentru că nu se poate să luăm doar 5 puncte în aceste 5 meciuri. Trebuie să ne asumăm că nu suntem într-o perioadă foarte bună, să schimbăm ceva în atitudine, poate şi în joc, că şi acolo suferim uneori.  Valoare şi calitate avem, că suntem aceiaşi jucători care anul trecut am legat 8 victorii la rând sau ceva de genul” crede mijlocaşul roş-albaştrilor.

Fanii au izbucnit la finalul partidei şi chiar i-au solicitat demisia antrenorului Bogdan Vintilă. FCSB a ”cules” doar două puncte la ultimele două meciuri disputate ”acasă” cu două formaţii nou promovate: ”Suporterii au tot dreptul să zică asta, pentru că până şi astăzi, pot să zic cu o echipă din subsolul clasamentului, s-au mobilizat foarte bine, ne-au încurajat. Este normal să fie nemulţumiţi, le dau dreptate pe această cale şi îmi doresc foarte mult să ne susţină în continuare şi îmi doresc foarte mult să-i facem fericiţi de meciul viitor” a încheiat Dragoş Nedelcu. 

 

Afla mai multe despre: dragoş nedelcufcsb 

viewscnt
Articole similare