Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Damjan Djokovic a urmărit cu sufletul la gură cum Croaţia s-a calificat în finala Europeanului de handbal: "E ceva foarte frumos pentru ţară!"

VIDEO | Damjan Djokovic a urmărit cu sufletul la gură cum Croaţia s-a calificat în finala Europeanului de handbal: "E ceva foarte frumos pentru ţară!"

CFR Cluj

Comentarii

Croatul Damjan Djokovic (29 de ani) a urmărit cu sufletul la gură semifinala Croaţia - Norvegia (29-28), la finalul căreia a sărbătorit calificarea conaţionalilor săi în finala Campionatului European din handbal. "Ceva frumos pentru ţară", a descris Djokovic momentul, pentru Telekom Sport.

După ce în 2018 au jucat finala Mondialului din Rusia, pierdută în faţa Franţei (4-1), croaţii s-au calificat acum într-o nouă finală, la handbal. Damjan Djokovic, mijlocaşul CFR-ului, a urmărit cu sufletul la gură partida care s-a decis în ultimele secunde de prelungiri. Telekom Sport a stat alături de Djokovic, care a reacţionat imediat după final.

"A fost o semifinală exigentă, cu mare adrenalină, dar au câştigat băieţii în ultimele cinci secunde şi e ceva foarte frumos pentru ţară. Şi la fotbal au ajuns în finală în 2018 şi acum e la campionatul european încă o dată în finală. E frumos", a spus Damjan Djokovic, pentru Telekom Sport.

Croaţia s-a calificat în finala Europeanului de handbal

Croaţia a obţinut calificarea în finala Campionatului European de handbal masculin, unde va da peste Spania, după un gol marcat în ultimele secunde de Zeljko Musa, în cea de-a patra repriză de prelungiri. În ultimul 

S-a terminat 29-28 pentru croaţi, după o semifinală memorabilă, cu un final interzis cardiacilor.

Croaţia a condus aproape în permanenţă în timpul regulamentar, dar nu la mai mult de 3 goluri. Norvegienii au ştiut să ţină aproape şi chiar dacă au reuşit să pună un singur gol avantaj în dreptul lor pe tabelă, au împins meciul în prelungiri. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 23 la 23.

Acelaşi echilibru a fost şi în prelungiri. După primele două reprize, tabela a arătat 26 la 26, după ce Duvnjak a egalat în ultimele secunde de la 7 metri.

Din 2016 nu au mai prins croaţii o finală de Euro. Au şansa acum să obţină şi prima medalie de aur la această competiţie. Până acum au două de argint şi 3 de bronz. Fără nicio medalie la Campionatele Europene, norvegienii vor juca sâmbătă finala mică.

Afla mai multe despre: damjan djokoviccroatiahandbal 

viewscnt
Articole similare