Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dan Alexa a dezvăluit obiectivul pe care-l are la Astra. Mesaj clar pentru "rebelul" Butean: "Să nu uite că Astra i-a dat valoare"

VIDEO | Dan Alexa a dezvăluit obiectivul pe care-l are la Astra. Mesaj clar pentru "rebelul" Butean: "Să nu uite că Astra i-a dat valoare"

Astra Giurgiu

Comentarii

În această săptămână, Dan Alexa s-a despărţit de Dunărea Călăraşi şi a preluat-o pe Astra. Noul antrenor al giurgiuvenilor a dezvăluit ce obiectiv i-a impus Ioan Niculae şi a recunoscut că speră să-l convingă pe Butean să rămâne la echipă.

"Cu siguranţă, Astra este cea mai bună echipă pe care am antrenat-o. Am pregătit echipe din Liga I care s-au bătut la evitarea retrogradării, Poli Timişoara, ASA Târgu Mureş, Chiajna, Dunărea Călăraşi. Este o echipă de play-off, cu jucători de calitate. Vor mai veni jucători săptămâna viitoare. Ştiţi foarte bine, avem nevoie de întăriri. Sigur vor pleca şi alţi jucători care au decis să nu mai continue aici. Este o mare provocare pentru mine şi îmi doresc să reuşesc.

Sunt jucători care şi-au depus memorii, Cestor, Mrzljak. Butean are un memoriu pe rol, îmi doresc foarte mult să rămână Butean. Butean, din punctul meu de vedere, trebuie să înţeleagă că Astra i-a oferit foarte mare sprijin. Practic, Butean a jucat un retur şi a jucat foarte bine. Trebuie să înţeleagă problemele care au fost, dacă mă întrebaţi pe mine, şi trebuie să mai rămână cel puţin un an, pentru că Astra i-a dat valoare, l-a făcut Butean din ziua de azi, dar vom vedea ce va fi zilele următoare.

Obiectivul este play-off-ul. Tocmai de aceea, important e să aducem jucători de calitate, jucători care să ne ajute şi să putem să ne îndeplinim obiectivul. Domnul Niculae a fost ieri la echipă, a dat asigurări că toate problemele se vor rezolva. S-au plătit restanţele acum 2-3 săptămâni, s-au plătit din ele. Dânsul a fost aici şi sunt convins că lucrurile vor merge spre bine" , a spus Dan Alexa.

Afla mai multe despre: alexaastra 

viewscnt
Articole similare